Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Σημεία της… βροχής

Να βρέξει γκολ, για αρχή, αλλά και μεγάλες αποδόσεις…

Ερσίγεσπορ – Ρίζεσπορ: από επτά σερί ήττες έρχεται η Ερσίγεσπορ, χωρίς νίκη από τις 22 Σεπτεμβρίου η Ρίζεσπορ. Κανονικά, πέρα του πιθανού goal/goal (με απόδοση 1.66), δεν είναι για να μπλέξεις.
Αλλά η Ρίζεσπορ έχει βελτιωθεί πολύ, ειδικά με την Τραμπζονσπόρ ατύχησε κι αν παίξει ο Μπαϊτάρ (που κρίνω πως ναι) θα έχει ξανά καλές μπαλιές προς τον Κεούκε, άμπαλος μεν αλλά δεν έχει και καλύτερο για μπροστά. Η παρουσία του Λούα Λούα, που με την Καραμπούκσπορ

ήταν πολύ καλός, θα τη βοηθήσει πολύ. Παίρνω το ρίσκο του διπλού.

Νασιονάλ – Μπελενένσες: εννιά σερί ματς αήττητη η Νασιονάλ, παίζει με αυτοπεποίθηση την οποία ανέκτησε και η Μπελενένσες μετά την καλή εμφάνιση με την Μπράγκα. Επίφοβος ο άσος σε τέτοιες τιμές, στο 2.20+ το συζητούσα, πλέον όχι. Ούτε και θα κοντράρω τη Νασιονάλ παρά την εμφανή βελτίωση στη φιλοξενούμενη. Προτιμότερο bet στα γκολ, «τίμιο» το 1.85 του goal/goal.

Σετούμπαλ – Γκιμαράες: οι αποδόσεις φαβοριτίζουν, κατά μέσο όρο, την Γκιμαράες αλλά το timing είναι με τη Σετούμπαλ που έδειξε βελτιωμένη στο τελευταίο. Αξίζει το ρίσκο στον άσο με δεδομένο ότι η φιλοξενούμενη έχει πια περιορισμένες λύσεις στα μετόπισθεν και φάνηκε και στο τελευταίο με τη Νασιονάλ. Σαφώς μιλάμε για betμε ρίσκο, υπάρχει και η επιλογή του ασιατικού +0,25 με απόδοση 2.12 (σε ισοπαλία πληρώνεται το 50% του μέγιστου κέρδους).

Γκο Αχέντ Ιγκλς – Αλκμααρ: η ΑΖ επιβεβαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη διακοπή, βγάζοντας εύκολο διπλό στην έδρα της αήττητης επί τέσσερις μήνες Φιτέσε (2-0). Σε εξαιρετική κατάσταση, ευάλωτη και αφελή αμυντικά η γηπεδούχος.

Μονς – Λιρς: η Μονς έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για απευθείας παραμονή στην κατηγορία, η Λιρς ήταν εξαιρετική με την Αντερλεχτ (2-0) και δείχνει σε καλό momentum. Διπλό.

Βαλενσιέν – Νις: η Βαλενσιέν εδώ και 24 επίσημα ματς δέχεται γκολ (!) και υποδέχεται μια χαλαρή βαθμολογικά Νις που σκέφτεται ήδη το ντέρμπι Κυπέλλου με τη Μονακό την Τετάρτη. Δικαίως ο άσος είναι το φαβορί.

Βαγιεκάνο – Μάλαγα: ομάδα που έχει ρεκόρ 2-0-8 και 27 γκολ παθητικό στην έδρα της και είναι φαβορί υποδεχόμενη τη Μάλαγα, απλά την κοντράρεις. Ητοι, παίζεις το αουτσάιντερ, πολλώ δε μάλλον επειδή είναι βελτιωμένη ενώ η προσθήκη του Αμπραμπατ (τον αδίκησαν πολύ στη Γαλατασαράι) ήδη αποδεικνύεται σωστή.

Σαμπαντέλ – Αλαβές: η Σαμπαντέλ μετά ευκολίας σκοράρει εύκολα εντός έδρας και εξίσου εύκολα δέχεται γκολ. Δεν θα έχει τον καλύτερό της αμυντικό της απέναντι σε μια Αλαβές που παραχωρεί πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο εκτός έδρας. Πιθανό το over.

Απόλλων – Ξάνθη: η επάνοδος Κεχαγιά στη Skodaήταν δεδομένη, την ομάδα την ξέρει και οι ακρίτες σκοράρουν, σχεδόν τα μισά τους γκολ (13/28) ήρθαν εκτός έδρας. Και ο Απόλλωνας στη Ριζούπολη μόνο από Βέροια και ΠΑΣ δεν δέχθηκε γκολ. Χμ…

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα