Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Πέντε παρολί

Μια τριάδα διαδικτύου, μια δύαδα με γκολ, μια χαλαρή τριάδα, μια δυάδα ρίσκου και ένα Yankee στις επιλογές.

Τουρκία:ένα ματς στο πρόγραμμα, Μπεσίκτας – Ελαζίγκσπορ: χαμηλά ο άσος (1.20+), κατιτίς παραπάνω το over (1.40+) και ακόμη καλύτερο, για τα δεδομένα του ματς, το goal/goal (1.60+). Με καλή ψυχολογία η Ελαζίγκσπορ, δύναται να σκοράρει ενάντια σε μια ομάδα που παρατάσσει για πρώτη φορά με αυτή την ενδεκάδα (από την Μπεσίκτας λείπουν 15 παίκτες συνολικά!) και είναι νομοτέλεια να λείπει η «χημεία»

από το παιχνίδι της.
Δεν το βάζω στις σημερινές προτάσεις (θα είναι στις αυριανές) αλλά έχω ποντάρει ήδη τον άσο της Καϊσερίσπορ: αύριο, 13:30 η σέντρα. Νωρίς νωρίς…

Πορτογαλία: στο Πάκος Φερέιρα – Ρίο Αβε είναι «ψαγμένες» οι αποδόσεις, φαβορί ο άσος παρά την κακή φόρμα της Πάκος και παρά τη φοβερή εκτός έδρας παρουσία της Ρίο Αβε. Αποφεύγω σημείο, κρατώντας μόνο ποντάρισμα στα γκολ, το goal/goal πληρώνει 1.83. Σε κατιτίς καλύτερη απόδοση στο over (1.61) από τον αναμενόμενα χαμηλό άσο (1.30) στο Σπόρτινγκ – Νασιονάλ και προφανώς προτιμότερη ως επιλογή. Ο δε συνδυασμός αυτών των δύο (combo) αγγίζει το 1.95.

Αγγλία: ανεξήγητος ο φαβοριτισμός της Γουόλσολ, ήτοι μιας ομάδας που σε τέσσερα εντός έδρας ματς δεν έχει σκοράρει, ενώ στα δύο έβαλε μόλις ένα γκολ. Η Καρλάιλ παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας. Συν ότι ενισχύθηκε μεταγραφικά με ορισμένους δανεικούς. Διπλό στο 4.00+.
Από Πρέμιερ, έχει επτά ματς εκ των οποίων τρία με φαβορί που δεν πληρώνουν τίποτε (Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Σίτι). Η Γουέστ Μπρομ απέλυσε τον προπονητή άρα… εν υπάρχει το 1.90 με τη Χαλ (μέχρι και διπλό…) και η Νόριτς παίζει στο Σάντερλαντ μην έχοντας ακόμη εκτός έδρας ισοπαλία. Χμ… Μια χαρά μπαλίτσα έπαιξε η Νόριτς στο 1-1 με τη Σουόνσι. Μου έδειξε βελτιωμένη.
A, κι ένα betβάσει στατιστικής από την Κόνφερενς. 8/12 εντός η Χάλιφαξ, 8/11 εκτός η Φόρεστ Γκριν. Τι; Over1,5 ημίχρονο. Και πληρώνει 2.60!

Ιταλία: μπάζει η άμυνα της Κάλιαρι. Δίνει για πρώτη φορά στη σεζόν αγώνα κόντρα σε μεγάλη ομάδα στη φυσική της έδρα, το «Σαντ’ Ελία» αλλά η Νάπολι έχει σούπερ ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ιντερ.
Ουντινέζε; Όχι, εγώ δεν την ποντάρω.

Ελλάδα:ο Ολυμπιακός πληρώνει λίγο, ο Ατρόμητος είναι επίφοβος (έχω συμπάθεια προς τον Πανθρακικό, που εσχάτως παίζει καλύτερα από ό,τι στο ξεκίνημα) οπότε μένει ο ΟΦΗ. Στο 1.91 ο άσος, μια χαρά απόδοση, το «Γεντί Κουλέ» θα βράζει μετά τα όσα΄εγιναν στην Ξάνθη. Φυσικά υπάρχει και ο Παναιτωλικός με πολύ καλή «χημεία» στο παιχνίδι του. Αλλά και ο ΟΦΗ τι είχε στην Ξάνθη, φυσική;

Γαλλία: η Σοσό αποδείχτηκε ο ιδανικός… γιατρός για τις πληγές της Νις αφού τη νίκησε δις μέσα σε πέντε ημέρες κι ενώ ερχόταν από επτά σερί ήττες. Συν ότι δεν έχει φέρει ακόμη ισοπαλία στο νεόδμητο «Αλιάνζ Ριβιεριά», συν ότι η Εβιάν δείχνει ανεβασμένη. Ισοπαλία… ταμάμ.
Δεύτερη επιλογή, στο παιχνίδι του «Ζοφρουά Γκισάρ» όπου έχω την αίσθηση ότι οι μπουκ υποτιμούν τη Ναντ μια και φέτος είναι ισάξια της Σεντ Ετιέν. Συν ότι η Ναντ έπαιξε Τρίτη στο Λιγκ Καπ και με πολλές αλλαγές κόντρα στην Οσέρ, ενώ η Σεντ Ετιέν έπαιξε 120’ την Τετάρτη και μάλιστα με βασικούς απέναντι στην Παρί, δεχόμενη γκολ στο φινάλε της παράτασης.
Μακριά από Ρεν, μακριά από Ρεμς (άκου 1.65).
Στο Τουλούζ – Γκινγκάμπ αναμετρώνται οι πιο… underομάδες της Ligue 1. 6/8 έχει εντός η Τουλούζ, 7/8 εκτός η Γκινγκάμπ! Η Τουλούζ είναι δυνατή φέτος και πετυχαίνει την Γκινγκάμπ σε ντεφορμάρισμα αλλά έπαιξε μεσοβδόμαδα στη Μασσαλία για το Λιγκ Καπ, συν ότι ο τρόπος που εσχάτως παίζουν με υποχρέωσε να κάνω σκέψεις για το καλοπληρωμένο over.

Γερμανία:τίποτε, μέδεν. Ούτε το Αμβούργο με ψήνει με τη φιλότιμη Μάιντς, ούτε η Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ (μη πέσετε με τα μούτρα στο 4-6 και καείτε, εμείς οι Βερντιανοί θα αρχίσουμε να παίζουμε άμυνα), ούτε η τρελο-Χόφενχαϊμ στο Μπράουνσβάιγκ η οποία δεν είναι τόσο του πεταματού.
Σάλκε; Αν ήταν στο 2.50 να το συζητούσα.

Ισπανία: το πιο ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στο «Ελιοδόρο Ροδρίγεθ Λόπεθ» όπου η Τενερίφη έχει πέντε νίκες και μία ήττα στα τελευταία έξι, από πέντε σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Σαμπαντέλ. Κακά τα ψέματα, η Τενερίφη έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες στην έδρα της.
Από την Primera; Παπάρια μάντολες. Ούτε η Βιγιαρεάλ είναι για 1.80, ούτε η Μπέτις για 1.80. Ουραγός και ο άσος στο 1.80; γελάει ο κόσμος.

Ολλανδία: είχα σημειώσει τον άσο της Μπρέντα αλλά κατεβαίνει με ελλείψεις στην άμυνα οπότε το ρεπορτάζ με αποτρέπει από ποντάρισμα.
Από τη στατιστική βγαίνει over3,5 γκολ στο Ντε Γκράαφτσαπ – Χέλμοντ: 6/11 η γηπεδούχος εντός, 9/11 η Χέλμοντ εκτός!

Βέλγιο: γειτονική αναμέτρηση το Βάασλαντ Μπέβερεν – Λιρς. Η Μπέβερεν πήρε 0-0 στο Μαλίν, έμεινε για ένατη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη αλλά άφησε υποσχέσεις. Κι ας έχει να έχει σκοράρει εδώ και 558 αγωνιστικά λεπτά (έξι αγώνες). «Λίγη» η Λιρς, πολλώ δε μάλλον εκτός έδρας. Ασος σε θελκτικές αποδόσεις.
Ψιλοσκέφτηκα και Σαρλερουά αλλά τα τοπικά ντέρμπι κρύβουν ιδιαιτερότητες, ενώ και η Μονς το παλεύει τελευταία.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα