Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Παρολί με αποδόσεις από 1.80 ως 3.20

«Παιχνίδι» με υψηλές αποδόσεις για το Σάββατο. Ποιος… ακολουθεί;

Αγγλία: πρεμιέρα στην Premier League… Δύσκολα τα ματς, επίφοβα όλα τα φαβορί, ακόμη και το 1.30 της Λίβερπουλ (κι ας έχει 24-4-0 στα τελευταία 28 παιχνίδια κόντρα στη Στόουκ στο «Ανφιλντ»!). Μόνο τι διπλό της Εβερτον «κύκλωσα», ενισχυμένη μεν η Νόριτς αλλά, θυμηθείτε το, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες η Εβερτον θα τα πάει καλύτερα φέτος. Με πολλά… over.

Βέλγιο: το Μαλίν – Κλαμπ Μπριζ με μπερδεύει. Και η Μπριζ δυσκολεύεται πολύ εκεί, και το «Αχτερ ντε Καζερνέ» είναι για όλους μια πολύ δύσκολη έδρα, και η Μαλίν δεν πείθει,

και η Κλαμπ Μπριζ μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ κόλλησε στο 1-1 με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η λογική λέει διπλό, το δικό μου σκεπτικό με… σπρώχνει προς την ισοπαλία. Αλλά εντέλει το άφησα. Στα πονταρίσματά μου και το over, σε πολύ καλές τιμές, στο Σαρλερουά – Κόρτραϊκ καθώς αμφότερες και σκοράρουν εύκολα ως τώρα και εξίσου εύκολα δέχονται γκολ.

Γαλλία: βγάζει… μάτια, βάσει απόδοσης, ο άσος της Μπαστιά αλλά… πού πάτε ρε Κορσικανοί με Ντιακιτέ και Μοντεστό; Το 3-0 της Βαλενσιέν επί της Τουλούζ ξεγελάει μιας και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 35’. Σημειωμένη «μοιρασιά» από μένα. Ρίσκο στο «Derby de la Garonne» μεταξύ Τουλούζ – Μπορντό. Η Τουλούζ παίζει με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, έχασε με τραυματισμό τον Τυνήσιο στόπερ Αμπντενούρ και τον χαφ Καπού που πήγε στην Τότεναμ ενώ οι Γιρονδίνοι με Παρί (Σούπερ Καπ) και Μονακό (πρεμιέρα) λύγισαν στο τέλος. Συν ότι εξέτισε ο Βραζιλιάνος εξαιρετικός στόπερ Ενρίκε. Διπλό.

Γερμανία: ξεχάστε την… ατημέλητη αγωνιστικά Βέρντερ που γνωρίζαμε επί Τόμας Σάαφ, με τον Ντουτ αλλάζουν όλα. Νίκη όπως και να’ ρθει, το 1-0 επό της Μπραουνσβάιγκ (απ)έδειξε του λόγου το αληθές. Η Αουγκσμπουργκ έφαγε 4 από την Ντόρτμουντ και χρειάζεται χρόνο. Οριακά… άσος.

Ελλάδα: την τελευταία φορά που έληξε over το Ατρόμητος – Εργοτέλης έβαλαν γκολ Μήτρογλου και Κατσικοκέρης. Under και τα προηγούμενα 5 ανεξαρτήτως έδρας (και συνολικά τα 8 από τα τελευταία 10), πληρώνει χαμηλά όμως. 0-1 γκολ; Πιθανό… Στο Πλατανιάς – Βέροια (δύο από τις τρεις υποψήφιες για… φούντο στα μάτια μου από τώρα, μαζί με Πανθρακικό) η ισοπαλία μοιάζει «ταμάμ» ενώ το ΠΑΟΚΞάνθη είναι για… χάζι και όχι για ποντάρισμα. 27-10-11 η παράδοση στην Τούμπα, under και no goal τα 11 από τα τελευταία 12, μάλιστα σε αυτά τα τελευταία 12 τα 10 ήταν 0-1 γκολ! Δεν ποντάρω, απλώς το αναφέρω…

Ισπανία: Nada από Primera για απόψε. Στη Segunda, παίζουν Κόρδοβα – Πονφεραντίνα στο «Νουέβο Αρκανχέλ» με τους παίκτες των γηπεδούχων να επισκέπτονται προσφάτως την εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ (βοήθειά μας). Για να έχουν καλή χρονιά ή να νικήσουν σε πρεμιέρα στη β’ κατηγορία ύστερα από 38 χρόνια; Νέα ομάδα η Κόρδοβα, ενισχυμένη μεταγραφικά ενώ η έκπληξη της περσινής χρονιάς Πονφεραντίνα μάλλον έπιασε «ταβάνι».

Ολλανδία: στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της νεοφώτιστης Καμπούρ παίζει η Γκρόνινγκεν, η οποία μπορεί να μην ήταν τόσο πειστική όσο στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Ναϊμέγκεν (4-1 εκτός), όμως έστω και δύσκολα έκανε το «2 στα 2» επικρατώντας στο «Ερομπορχ» με 2-0 της Ουτρέχτης. Κακά τα ψέματα, η Καμπούρ υστερεί σε ποιότητα.

Πορτογαλία: ναι μεν σε καλύτερο βαθμό φυσικής κατάστασης η Εστορίλ, η οποία έχει δώσει ήδη δύο επίσημα ματς αλλά έχει να σκέπτεται και το Γιουρόπα Λιγκ της Πέμπτης, με την εντυπωσιακή στα φιλικά η Νασιονάλ Μαδέιρα να προσφέρει διπλό παραδόξως σε τιμές αουτσάιντερ.

Τουρκία: νεοφώτιστη η Ρίζεσπορ, αμφίρροπο το ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί αλλά ποντάρω στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων κόντρα σε μια ομάδα που κινήθηκε μεταγραφικά στη μετριότητα.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα