Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Παναιτωλικός, πεντάδα over, σκοράκι και Canadian

Πολλαπλές και οι σημερινές επιλογές, μακάρι να παραμείνει σε… φόρμα η στήλη!

Αν με φοβίζει κάτι στα… δικά μου χωράφια (SuperLig και Primeira Liga) είναι η… λογική. Διότι η λογική ορίζει ότι κάποιο θα χάσεις, να τα περάσεις όλα… δύσκολο! Στην Πορτογαλία και με τη Σετούμπαλ (μωρή αρμάδα…) πληρωθήκαμε με απόδοση 4.20, και με το σκοράκι 1-1 στο ντέρμπι Σπόρτινγκ – Μπενφίκα. Και στην Τουρκία επίσης πέρασαν όλα (διπλά Μπούρσασπορ και Κασίμπασα, over η Φενέρ, over το Καϊσερί – Ελαζίγκ) πλην του g/g στο Εσκισεχίρ – Γαλατά την Παρασκευή. Ας είναι…

Τουρκία: με μια πρώτη ματιά

τα ματς και τα σημεία ήταν ξεκάθαρα στην τουρκική SuperLig. Οχι πλέον όμως.

Η Μπεσίκτας έλαβε δώρο… έναν καναπέ για την Ευρώπη από τον Μισέλ Πλατινί σε μια ακόμη «περίεργη» απόφαση. Παίζει με την Γκαζιαντέπσπορ στο αχανές «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» και μεγάλο σε διαστάσεις, που τη βολεύει να κάνει παιχνίδι. Εξ ου και η επιλογή του over όπως δείχνει και η παράδοση (over τα 8 από τα τελευταία 13).

Στο Ρίζεσπορ – Ερσίγεσπορ, όπως έγραψα και στα previews, ο άσος έχει λογική αλλά δεν πέφτω και με τα… μούτρα. Κυρίως διότι δεν έχω δει ακόμη την Ερσίγεσπορ σε τέτοιο ματς, ήτοι που θα κληθεί να παίξει με αντεπιθέσεις. Ισως της ταιριάξει αγωνιστικά. Ας είναι… Σε παρολί με ζητούμενα, μια χαρά είναι ο άσος στο 2.15+.

Στο Ακισάρ – Τραμπζονσπόρ έχω πειστεί πλέον για το διπλό ελέω… Μαλουντά. Ο Γάλλος σταρ των «μπορντομαβιλέρ» σκόραρε στη νίκη επί της Ρίζεσπορ (έβαλε… γκολάρα!), σκόραρε και την Πέμπτη με την Κουκέσι και είναι το καλύτερο… αντίδοτο στην άμυνα της Ακισάρ.

Το Καραμπούκ – Γκεντσλέρ έχει… διττή λογική: η ποιοτική και άκρως επιθετική Καραμπούκ ενάντια σε μια Γκεντσλέρ που είθισται να παίζει φοβισμένα μακριά από την Αγκυρα, όπου αισθάνεται ασφάλεια και αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Από τον άσο του 1.90+ είναι προτιμότερο το over που κινείται σε ίδια τιμή.

Πορτογαλία: η Αρούκα τέτοια ματς περιμένει για να… τσιμπήσει κάνα πόντο αλλά η Ρίο Αβε εμπνέει σοβαρότητα, ρίσκαρα ενστικτωδώς με την ισοπαλία. Η Μαρίτιμο μια χαρά παίζει ως τώρα, η Ολανένσε… όχι: σωστή επιλογή ο άσος. Οπως σωστή είναι και το over στο Πάκος – Πόρτο.

Ελλάδα: όχι στο 1.50 του Αστέρα με τον Απόλλωνα αλλά «ναι» στο over. 2-1, 2-2, 1-2; Κάτι τέτοιο. Και στο ασιατικό ποντάρω φυσικά. Στο Πανθρακικός – Παναιτωλικός, γιατί με το που το πρωτοείδα είπα μέσα μου «διπλό»; Ασπάζομαι το ρητό ότι όταν λες κάτι χωρίς να το σκεφτείς, συνήθως είναι το σωστό. Συνήθως… Α, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος; Μόνο over.

Αγγλία: sorry αλλά ως οπαδός της Λίβερπουλ, ποντάρω οπαδικά. Και η Γιουνάιτεντ, για να σοβαρευτώ, μια χαρά παίζει με τον Μόγες αλλά ας του δώσουμε ένα μάθημα στο «Ανφιλντ», τι λέτε;

Βέλγιο: 19 (!) μεταγραφές έχει κάνει ως τώρα η Μπέβερεν, θέλει χρόνο για α αποκτήσει ομοιογένεια, στο 1-0 με τη Λιρς έχασε κάνοντας μόνο ένα… σουτ. Η Κλαμπ Μπριζ είναι πιο σταθερή και, το διπλό, δίκαιο.

Γαλλία: ξενέρωμα στη Νις μετά τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Europa League και παίζει με τη βελτιωμένη Μονπελιέ στο αποχαιρετιστήριο ματς του «Μουνισιπάλ ντι Ρε». Επτά σερί ήττες εκτός έδρας είναι πολλές για τη Μονπελιέ. Με ρίσκο κράτησα την ισοπαλία, πιθανώς με 0-0 (έχει να το φέρει εκτός έδρας επί… 46 σερί αναμετρήσεις!).

Γερμανία: τη Χόφενχαϊμ την κόντραρα την προηγούμενη εβδομάδα με τη Φράιμπουργκ και μου… έκατσε με τύχη (3-3), σήμερα όμως στη Στουτγκάρδη την ποντάρω. Οι Σουηβοί (με «β», μην μπερδεύεστε!) αποκλείστηκαν από τη Ριέκα στο ντεμπούτο του Τόμας Σνάιντερ στον πάγκο και είναι το ιδανικό timing για νίκη εκεί.

Ισπανία: πολύ προβλέψιμη η Μπαρτσελόνα του Μαρτίνο, κι ας πήρε το Σούπερ Καπ μεσοβδόμαδα. Με δύο ισοπαλίες το πήρε από την Ατλέτικο μόλις μία (!) τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία σε όλο το ματς: φοβερό; Η Βαλένθια σταδιακά βρίσκει πατήματα, η κόντρα είναι στοιχηματικά εκ των ων ουκ άνευ απόψε.

Από τη Segunda κράτησα μόνο τη Λούγκα η οποία είχε μεγάλη αστοχία και στα δύο της ματς ως τώρα και υποδέχεται τη νεοφώτιστη και ακόμη «προβληματική» αμυντικά Χαέν.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα