Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Όλα από το δάγκωμα μιας μαϊμούς…

Χθεσινός απολογισμός: Μεγάλη Δευτέρα, και χριστιανικά και… κυριολεκτικά! Πέρασε… κορδέλα η τριάδα των goal/goal των Μίντιλαντ (1.61), Κότμπους (1.80) και Αστον Βίλα (1.70).

Κατά τα λοιπά, επιβεβαιώθηκε η διπλούρα της Λιουνγκσκίλε (3.35) αλλά και το Χ ημίχρονο 2 τελικό της Μπενφίκα (λούκουμος 3.80!).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 7 ματς (από 20 έκαστος) και σε 2 fun bets (από 10) πονταρίστηκαν 160 ευρώ και «γύρισαν» 253,2 ευρώ, κέρδος 93,2 ευρώ.

Ο Ουΐνστον Τσόρτσιλ συνήθιζε να λέει ότι ένα εντελώς τυχαίο γεγονός, το δάγκωμα μιας

μαϊμούς εν προκειμένων, σκότωσε ένα εκατομμύριο κόσμου και αφάνισε τον Ελληνισμό του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Πράγματι ο φριχτός θάνατος από δάγκωμα μαϊμούς του νεαροί βασιλιά Αλεξάνδρου, ο οποίος τα ‘χε βρει με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, αναζωπύρωσε τον Εθνικό Διχασμό σχετικά με την παλινόρθωση του πατέρα του Κωνσταντίνου, οδήγησε στη συντριβή του Κρητικού ηγέτη στις κάλπες και στις πλατείες, στην εγκατάλειψή μας από τις δυνάμεις της Ανταντ και φθάσαμε τελικά στη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Τη μαϊμού την έβαλε ο σατανάς ο Βενιζέλος. Αυτός τη μπόλιασε με λύσσα» ήταν τα πρωτοσέλιδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου που χαρακτήριζε ως «σατανά» και «διάβολο» τον Βενιζέλο.

Ενα τυχαίο γεγονός, κάτι απροσδόκητο είναι αυτό που κρίνει ένα αποτέλεσμα. Στην Τουρκία, στη ρεβάνς με τη Γαλατασαράι, ο Ζοσέ Μουρίνιο προφύλαξε τον Αρμπελόα βάζοντας βασικό τον Εσιέν: ο Γκανέζος χτύπησε στο 31’, ο Αρμπελόα κλήθηκε από τον πάγκο και αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις, σε ανύποπτη φάση. Και τι έγινε;

Το «τι έγινε» αποδέχθηκε αρκετά βράδια αργότερα, στη Βεστφαλία, όπου ελλείψει Αρμπελόα (όχι δα και πρώτου… βιολιού στη «βασίλισσα») έπαιξε δεξιός μπακ ο Ράμος (γιατί, Θεέ μου) και στόπερ ο Πέπε δίπλα στον Βαράν. Πλάι στον Ράμος ο Βαράν δείχνει… Κάιζερ, Μπεκενμπάουερ φέτος. Πλάι στον Πέπε, ένας στόπερ τρίτης διαλογής.

Ιδού μια από τις αιτίες του 4-1 του «Βεστφάλεν» αλλά δεν δικαιολογεί την ανυπαρξία των παικτών του Μουρίνιο στο γήπεδο. Ο σχεδιασμός του Μουρίνιο, όποιος και να ήταν, δεν εφαρμόστηκε και οι Γερμανοί έδωσαν βάρος στην εκμετάλλευση του πλάτους στο γήπεδο, έκαναν συνεχή αλλαγή θέσεων του φορ και των τριών παικτών από πίσω ενώ ο Γκιντογκάν έπαιρνε ανενόχλητος την πρώτη πάσα για την οργάνωση του παιχνιδιού. Απαράδεκτα πράγματα.

Τι ποντάρω; Ασο στο ημίχρονο, καλή τιμή, λογική εκτίμηση με δεδομένο ότι η Ρεάλ θα πιέσει εξ αρχής ψηλά. Ενα γρήγορο γκολ ίσως φέρει και δεύτερο, μέχρι εκεί η λογική δημιουργεί την εικόνα στο μυαλό. Από ‘κει και πέρα, ουδείς γνωρίζει.

Θέλετε να παίξετε ανατροπές, σκοράκια κλπ; Μαζί σας, άποψη δεν έχω. Αν επιβεβαιωθεί ο άσος στο ημίχρονο, πιθανώς να επιβεβαιωθεί και ως τελικό.

Σε πολύ χαβαλεδιάρικο fun bet, κράτησα το 81.00 που δίνει η πρόκριση της Ρεάλ στα πέναλτι! Για να έχει και μπόλικο ξενύχτι!

Πλάκα πλάκα… γυρίζει; Σύμφωνα με τον… Ζουγανέλη, η Αλμπινολέφε γυρίζει. Η Ρεάλ, αν και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ανατροπές στη Μαδρίτη, παίζει με μια εξαιρετική ομάδα. Μπορεί απόψε η Ντόρτμουντ να μην σκοράρει αλλά εικάζω ότι η πρόκριση έχει κριθεί.

Εκτός κι αν εμφανιστεί καμιά μαϊμού στο γήπεδο και δαγκώσει τον Κλοπ…

Κατά τα λοιπά, καλωσορίζω τον Βασίλη Σάιτ στη στοιχηματική παρέα του bxpbet.com και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο με την ισοπαλία στο Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα