Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Κίνητρο, ρίσκο, ημίχρονα και ο ξάδερφος του Μέσι

Στοιχηματικά, το Σάββατο αν και με σχετικά λίγα ματς, ενδιαφέρον έχει. Τουλάχιστον αναφορικά με ό,τι πόνταρα και θα επιμείνω και βραζιλιάνικα, παρά τη μέτρια Παρασκευή. Σαφώς και παίρνω ρίσκο, αλλά το ρίσκο είναι συνυφασμένο με το στοίχημα.

Χθεσινός απολογισμός: την τριάδα χάλασε το γκολ της Γκέτεμποργκ που δεν μπήκε ποτέ (για το goal/goal με την Εστερ). Φοβερό δεν είναι να ποντάρεις και να προτείνεις ένα goal/goal και να σκοράρει μόνο το αουτσάιντερ; Πέρασαν το over της Ντροχέντα (1.85) και το goal/goal

στο Μπορντό – Εβιάν (1.91).

Στο βραζιλιάνικο Yankee η Αβαΐ νίκησε 4-3 στην Ικάσα «χαλώντας» την προτεινόμενη ισοπαλία σε ένα τρελό ματς, τα ρίσκα με Παϊσαντού και Αμέρικα Νατάλ δεν έπιασαν, έπιασε όμως ο άσος της Οέστερ (2.65).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 7 ματς επενδύθηκαν 140 ευρώ και «γύρισαν» 128,2 ευρώ. Ελάχιστη η ζημία…

Αρχικό ταμείο (από 1/2/2013): 2.000 ευρώ.

Τρέχον ταμείο: 2.539,2 ευρώ.

Ασο στο Ανγκελχολμς – Εργκριτε. Η ομάδα του Γιόακιμ Πέρσον εντός δεν έχει κερδίσει ακόμη (0-2-2), δίχως νίκη στα τελευταία πέντε η ομάδα του Χανς Πριτζ. Ιδανικό το timing…

Ασο στο Λα Κορούνια – Σοσιεδάδ. Η Ντεπορτίβο θέλει νίκη για να μείνει στην κατηγορία, η Σοσιεδάδ θέλει νίκη αλλά και μη νίκη της Βαλένθια για να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Και, παρασκηνιακά, στην Ντεπόρ «χρωστούν» την παραμονή μετά τα όσα έγιναν προ διετίας που έπεσε…

Ασο στο Ατλέτικο Παραναένσε – Φλαμένγκο. Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει ηττηθεί εντός έδρας από την Κρουζέιρο μόνο το 1974 (συνολικά το ρεκόρ είναι 13-5-1), πήρε 2-2 στο… χωράφι του «Ελτον Κεϊρός» από την Κρουζέιρο ενώ η Φλαμένγκο ηττήθηκε δίκαια 2-0 εντός έδρας από την Πόντε Πρέτα. Αξία στον άσο.

Ασο στο Βιτόρια Μπαΐα – Βάσκο ντα Γκάμα. Εκπλήσσει ευχάριστα ως τώρα η Βιτόρια και στο 3-0 επί της Ναούτικο ήταν… χάρμα ιδέσθαι με MVP και σκόρερ τον ξάδερφο του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανκούτσι! Η Βάσκο μετά τη νίκη επί της αδύναμης Πορτουγκέσα, κόντρα στην πιο σοβαρή Σάο Πάολο ήταν για… γέλια.

Ασο ημίχρονο στο Χέλσινγκμποργκ – Ατβιντάμπεργκ. 4-1-0 έχει εντός στα ημίχρονα η «Χέλσινγκ», απρόβλεπτη η Ατβιντάμπεργκ εξ ου και αποφεύγω να ποντάρω σε τελικό αποτέλεσμα.

Ισοπαλία στο Βάρμπεργκς – Βαρνάμο. «Κουφό» ότι η Βάρμπεργκς δεν έχει ισοπαλία ακόμη στη σεζόν και η Βαρνάμο, θαρρώ και επιμένω, δεν είναι του κλότσου και του μπάτσου.

Ισοπαλία στο Σάντος – Γκρέμιο. Στο πρώτο της ματς στη μετά-Νεϊμάρ εποχή η Σάντος ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από την Μποταφόγκο, απολύθηκε ο Μουρίσι Ραμάλιο και πάει με υπηρεσιακό. Η Γκρέμιο επικράτησε 2-0 της Ναούτικο στο ουδέτερο «Αλφρέντο Ζακόνι» και το σημαντικό είναι ότι είναι ξεκούραστη συγκριτικά με τη Σάντος καθώς δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα. Η λογική λέει «διπλό» αλλά υπάρχει λογική στο Brasileirao;

Ισοπαλία στο ημίχρονο στο Βασιλεία – Σεν Γκάλεν. Και τα δύο τελευταία ημίχρονα της Βασιλείας ήταν 0-0 (εκτός, με Γκρασχόπερ και Γιουνγκ Μπόις) ενώ η Σεν Γκάλεν εκτός έδρας στα ημίχρονα έχει ρεκόρ 3-10-4 (και 7-3-7 τελικό!).

Διπλό, με ρίσκο, το Μιάλμπι – Χάλμσταντ. Η ομάδα του Γενς Γκούσταφσον δεν έχει «διπλό» ακόμη, έχει μόνο μια νίκη φέτος αλλά νομίζω ότι έχει και πολύ γκίνια. Παίζει κλειστά εσχάτως (έρχεται από 4 σερί under) και η ευπαθής άμυνα της ασταθούς Μιάλμπι δίνει λαβή για σκέψη προς το διπλό.

Διπλό στο Χάκεν – Ελφσμποργκ. Η πρωταθλήτρια έριξε εξάρα στην Μπρομαποΐκαρνα, έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι και η Χάκεν έκανε καλό σερί παίζοντας με υποδεέστερες ομάδες. Λανθασμένος ο φαβοριτισμός του άσου κατ’ εμέ.

Over στη Σαραγόσα – Ατλέτικο. Η Σαραγόσα θέλει νίκη και μη νίκη της Ντεπορτίβο και της Θέλτα για να σωθεί. Δεν θα σωθεί. Ματς με γκολ, τίμια η απόδοση του over.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα