Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ιρλανδικές σκέψεις, σουηδικό ποντάρισμα

Χθεσινός απολογισμός: ψιλοβατερλώ η ημέρα χθες, έπαιξα σύμφωνα με τη συνήθη λογική μου. Χθες μας τα πήρε, άλλες φορές μας τα δίνει, that’s the game. Πέρασαν μόνο το over της Λίλεστρομ (1.70) και τα διπλά των Γκρασχόπερ (2.15) και Ουτρέχτης (2.85), τα οποία όμως έβγαλαν τη ζητούμενη δυάδα στο Canadian.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 8 ματς και 2 fun bets πονταρίστηκαν συνολικά 180 ευρώ (από 20 και 10 έκαστος) και γύρισαν 134 ευρώ, μικρή μεν αλλά χασούρα…

Ασχολία κυρίως με

τα ιρλανδικά ματς απόψε.

Σάμροκ Ρόβερς – Μποέμιαν: στο 1.40 άνοιξε ο άσος και προφανώς δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία. Αναζητώντας εναλλακτικά πονταρίσματα, μιας και η Σάμροκ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, κράτησα το 2-3 γκολ (4/6 με 3/6 αντίστοιχα).

Γιου Σι Ντι – Λίμερικ: το άνοιγμα των τιμών έφερε το διπλό στο 1.90 αλλά ομολογώ ότι με τη Γιου Σι Ντι έχω πάθει λίγο… πλάκα, ήτοι με την πολύ γρήγορη βελτίωσή της. Κυρίως παίζει με την αποφασιστικότητα που της έλειψε στο ξεκίνημα ενώ η Λίμερικ εκτός έδρας σημειώνει κατιτίς άνω των 2 γκολ ανά αγώνα. Χαλαρά στο goal/goal.

Κορκ – Μπρέι: έχει φοβερή παράδοση η Κορκ υποδεχόμενη την Μπρέι και ο άσος ξεπερνά οριακά το 1.61 διαδικτυακά. Ωστόσο είναι ασταθής και η Μπρέι κάνει φιλότιμες προσπάθειες να συνέλθει αγωνιστικά, δεν περιόρισε τυχαία σε 0-0 την πρωτοπόρο Σλίγκο. Πιθανό το under.

Ντροχέντα – Ντέρι: αμφότερες σε κακό μομέντουμ, αμφότερες εσχάτως ασταθείς, δεν βγάζω άκρη με σημείο παρά το… θελκτικό της τιμής του διπλού (2.35+ διαδικτυακά). Κρατάω το over βάσει στατιστικής (5/6 με 4/6 αντίστοιχα).

Σέλμπουρν – Σεντ Πάτρικς: δίκαιο το 1.53 του διπλού αλλά τέτοιες αποδόσεις, όπως τηρούμε από την αρχή της σεζόν, δεν ποντάρονται στην Ιρλανδία πλην εξαιρέσεων. Τέτοια αποτελεί το ματς των «πατς» με τη Σέλμπουρν που θα παραταχθεί αποδεκατισμένη και με υπηρεσιακό προπονητή. Ειδικό bet σε διπλό ημίχρονο.

Μιάλμπι – Μάλμε: η Μιάλμπι σκοράρει μετά ευκολίας και το ίδιο σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της. Η Μάλμε δείχνει ασταθής εσχάτως και τα γκολ εκατέρωθεν είναι πιθανό… σενάριο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα