Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Δύο δυάδες κι ένα Canadian

Μετά το χθεσινό ταμείο, «παιχνίδι» ξανά με μεγάλες αποδόσεις!

Γερμανία: το 6-1 της Χέρτα επί της Αϊντραχτ στην πρεμιέρα με προβλημάτισε. Και σίγουρα οι νεοφώτιστοι δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοια επιτυχία, στη Νυρεμβέργη δεν αστειεύονται. Στο κάτω κάτω, με τη Χόφενχαϊμ έφερε 2-2, είδαμε και χθες τη δυναμική της.

Δανία: Βέστγελαντ εναντίον Οντένσε, η νεοφώτιστη για να βρει γκολ πήρε τον παλιό φορ της Λάρισας… Τσιμπάμπα. Καλό; Η ΟΒ έχει να κάνει διπλό

εδώ και 9 εξορμήσεις (μαζί με τα περσινά) αλλά είναι αήττητη. Με το διπλό σε τέτοιες τιμές, εννοείται πως ποντάρω.

Ελλάδα: θα βγουν τόσο εύκολα πάλι τα over; Ξεχνώ τελείως τα χθεσινά. Τον ΟΦΗ τον έχει ποντάρει και η… κουτσή Μαρία αλλά ας είναι: «μέσα». Και άσο τον Λεβαδειακό κυρίως επειδή έχω «σημειώσει» Πανθρακικό για… φούντο φέτος. 2.20 δίνει στη SportingBet να πέσει, 5.50 να είναι ουραγός!

Ισπανία: τίποτε σήμερα από Segunda. Από την Primera, η Οσασούνα κάθε χρόνο κάνει προετοιμασία προβληματίζοντας και συνήθως ξεκινά με νίκη εντός, η Γρανάδα των πολλών μεταγραφών θέλει χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια.

Πορτογαλία: με καλή ψυχολογία ρίχνονται στη νέα σεζόν Μπελενένσες και Ρίο Αβε, έχοντας ουσιαστικά διατηρήσει τα «υγιή» περσινά τους κομμάτια, Ποντάρισμα στη μοιρασιά. Γκραν φαβορί Μπενφίκα και Πόρτο, δυνατά με τους «αετούς», μακριά από τους «δράκους» αφού το γήπεδο της Σετούμπαλ είναι… χωράφι.

Τουρκία: Ακισάρ χωρίς Γκέκα (κλείνει στην Τραμπζονσπόρ) ίσον μια ομάδα που απλώς δεν μπορεί. Και δεν άλλαξε πολύ με πέρυσι. Θέλγει το διπλό της Ελαζίγκσπορ σε υψηλότατες τιμές. Και, από τη στιγμή που θα είναι σε παρολί με ζητούμενα, άσο την Εσκισεχίρσπορ με την Μπούρσασπορ που εντέλει ταξίδεψε με ελλείψεις στο Δορύλαιο.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα