Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Δυάδα, τριάδα και trixie

Τρία παρολιά (sic) για σήμερα

Δεν πήγε κι άσχημα χθες, ειδικά με ΟΦΗ, Καϊσερίσπορ και ισοπαλία στο Μπούρσασπορ – Κασίμπασα (3.25, 3.30 και 3.40). Στα μικρά η… άτιμη η Μπράγκα μας έκαψε πάλι. Α, και φυσικά η Ντόρτμουντ έπαιξε στα ίσα, σε κάποια σημεία ήταν καλύτερη της Μπάγερν, έτσι; Προχωράμε…

Από το χθεσινό άρθρο έχω προτείνει δυάδα για σήμερα:

* Το διπλό της Καραμπούκ στη Μαγνησία επί της Ακισάρ όπου είναι αήττητη εδώ και εννέα ματς αλλά οι ανεβασμένοι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετικές

αρετές (με ηγέτη τον Λομάνα Λούα Λούα).

* Ο άσος της Ρίο Αβε, η οποία στη Βίλα ντο Κόντε έχει απογοητεύσει αλλά η Εστορίλ είναι σε πιο φθίνουσα πορεία και θα έχει και το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τι προστέθηκαν;

* Το να σκοράρουν αμφότερες στην Αττάλεια: δίκαιο φαβορί η φορμαρισμένη προ της διακοπής Φενέρ που αντιμετωπίζει μια ως τώρα μέτρια Αντάλιασπορ. Ωστόσο εννέα (οι επτά βασικοί) παίκτες της έλειψαν με τις εθνικές ομάδες και είθισται ύστερα από διακοπή να υποπίπτει σε «γκέλες» ενώ έξι παίκτες ήταν αμφίβολοι, μπήκαν στην αποστολή αλλά ουσιαστικά δεν έκαναν καλή προετοιμασία.

* Ο άσος της Πάκος , που κινείται σε υψηλές αποδόσεις. Παίρνω το ρίσκο, ρίσκο διότι το ματς κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί (αν κριθεί) στο γκολ και η διακοπή ήρθε σε κακό σημείο για τη μέχρι τότε φορμαρισμένη Μπελενένσες.

* Το διπλό της Σπόρτινγκ, σε σχετικά καλή τιμή (1.80) κινείται. Προ της διακοπής συν το ματς Κυπέλλου έδειξε πως απώλεσε την εύρυθμη αμυντική λειτουργία αλλά ο Ζαρντίμ είναι (ως γνωστόν) πολύ απαιτητικός και με εξτρά προπονήσεις δούλεψε πολύ με τους αμυντικούς του. «Ψήθηκα» για τη νίκη της Σπόρτινγκ, αν και η Γκιμαράες είναι απρόβλεπτη ομάδα, με συνοχή.

* Το διπλό στο «Ντάκναμ» για τη σταδιακά βελτιωμένη Κλαμπ Μπριζ ενάντια σε μια Λόκερεν καλή μεν, με επιθετική φιλοσοφία αλλά «αφελή» στην άμυνα.

* Το διπλό του Πλατανιά επί της Καλλονής στο ουδέτερο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο όπου οι Κρητικοί πέρυσι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έκαναν πολύ καλά παιχνίδια ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος είθισται να ξεκινά με σερί νικών όταν αναλαμβάνει μια ομάδα.

* Το over στο Μίντιλαντ – Μπρόντμπι. Παραείναι σε καλή τιμή για ματς στη Δανία, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται γενικώς στην άμυνα και η Μπρόντμπι «ξεμπούκωσε» στο 3-0 με την Ααρχους.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα