Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Μπασκετική «πέλα», Yankee ρίσκου

Χθεσινός απολογισμός: δεν ήταν καλός αν και θεωρώ ότι η μελέτη με οδήγησε σε σωστό ποντάρισμα. Δηλαδή το 4-6 γκολ στο Αλκμααρ – Αϊντχόφεν έμεινε στο 2-1 αλλά με σωρεία ευκαιριών σε όλο το ματς, η Σάντνες το πάλεψε για νίκη, το 0-1 του Παναθηναϊκού χάλασε μετά την αποβολή του Ντιέ ενώ το over στο Σερβέτ – Τουν σταμάτησε στο 2-0. Πέρασαν μόνο η Γκενκ (1.53) και το Χ της

Λίλεστρομ (3.40).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 10 ματς πονταρίστηκαν 200 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 98,3 ευρώ.

Παρασκευή, ημέρα Final 4 απόψε. «Μπασκετικός» δεν είμαι, απλώς φίλος του αθλήματος. Και ως φίλος και του… στοιχήματος, χαβαλεδιάρικα πόνταρα πρωί πρωί. Τι; Οτι στον τελικό της Κυριακής θα βρεθούν η ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα, και όχι η Ρεάλ όπως φαβοριτίζεται το εν λόγω ζεύγος (2.10 έναντι του 2.60 που επέλεξα). Στα αποψινά ματς κράτησα την… πέλα (ανατροπή – ανατροπέλα – πέλα!) στο ΤΣΣΚΑΟλυμπιακός καθώς και τις νίκες των ΤΣΣΚΑ και Μπάρτσα.

Το Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον είναι ντέρμπι από το… 1976. Τότε η Πάλας επέλεξε τον Τέρι Βέναμπλς για τον πάγκο και η Μπράιτον τον Αλαν Μάλερι (αφού ο Πίτερ Τέιλορ ακολούθησε τον Μπράιαν Κλαφ στη Νότιγχαμ Φόρεστ). Συμπαίκτες παλιά στην Τότεναμ και σε κόντρα, οι δύο άνδρες… δημιούργησαν ουσιαστικά ένα ντέρμπι από το πουθενά με εμπρηστικές δηλώσεις. Με 3-0 έκαστος έληξαν, υπέρ των γηπεδούχων, και τα δύο φετινά τους ματς στην Championship, η φόρμα «δείχνει» Μπράιτον αλλά η Πάλας έχει μάθει από τα λάθη του 2006 και του 2008 που της στέρησαν την άνοδο, έχει δυναμική και νίκη με… μισό μηδέν θέλει απόψε. Ποντάρω στον άσο.

Από τα δύο αποψινά τούρκικα, εξήγησα στο kingbet.net τους λόγους της μοιρασιάς μεταξύ Γκαζιαντέπσπορ και Ελαζίγκσπορ ενώ το άνευ σκοπιμότητας Κασίμπασα – Καϊσερίσπορ «παίζει» να έχει over, πλην του (επίσης προτεινόμενου) άσου.

Στην Ιρλανδία, επίσης ανέλυσα στο kingbet.net ότι η βραδιά προσφέρεται για special bets αφού οι αποδόσεις δεν θέλγουν τόσο. Ενστικτωδώς κράτησα την ισοπαλία στο Μποέμιαν – Κορκ, η Σλίγκο λογικά… καθαρίζει από ημίχρονο την Μπρέι ενώ στο Ντέρι – Γιου Σι Ντι η φιλοξενούμενη έχει αρχίσει να παίζει πιο μαζεμένα και ίσως το σκορ δεν ξεφύγει από το 2-3 γκολ. Εξ ου και το Χ ημίχρονο 1 τελικό.

Κατά τα λοιπά, μπήκα στον πειρασμό για ποντάρισμα σε ματς της Segunda Division, το οποίο σπανίζω. Στο κατάμεστο από 35.000 κόσμου (πιθανό sold out) «Μαρτίνεθ Βαλέρο» η Ελτσε παίζει με την Μπαρτσελόνα Β’ κι αν κερδίσει απόψε, τότε μπορεί να σφραγίσει μαθηματικά την άνοδο αν δεν κερδίσει η Αλκορκόν τη Βιγιαρεάλ την Κυριακή.

Στη Σουηδία, η Ελφσμποργκ ξεκίνησε τη χρονιά με τέσσερις ισοπαλίες και έκτοτε έκανε τρεις σερί νίκες, η Νόρκεπινγκ έχει παντελώς ασταθή απόδοση. Ηταν όμως καλή και στο 1-1 με τη Μάλμε και στη νίκη επί της Χάκεν και ρισκάρω στον άσο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα