Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Άσος από τις τουρκικές αλάνες…

Χθεσινός απολογισμός: βγήκε μια τριάδα καλή στο Canadian με Σάλκε (2.39, thanks Manolidis!), Χ στο Εργκριτε – Σούντσβαλ (3.25) και Ρεμς (2.05), ήτοι πληρωθήκαμε μια τριάδα και τρεις δυάδες. Στη Eurovision η Βρετανία καταποντίστηκε, η Ελλάδα δυστυχώς μπήκε στη δεκάδα αλλά η πληρωμή ήρθε με το πλασάρισμα της Ουκρανίας στην τετράδα (2.10).

Η θεωρία του 20ευρου: σε οκτώ ματς (από 20

ευρώ έκαστος), δύο fun bets (από 10) και τρία πονταρίσματα Eurovision (από 20) «επενδύθηκαν» συνολικά 240 ευρώ. «Ακυρώθηκαν» τα 30 από την αναβολή του Σλίγκο – Ντάνταλκ και «γύρισαν» και άλλα 195,6. Χασούρα 14,4 ευρώ στη σούμα.

Επί προσωπικού, ήμουν πολύ στο να ΜΗΝ ποντάρω κάτι σήμερα. Το μεράκι και το κόλλημα όμως δεν ξεπερνιούνται…

Τα ματς στην τουρκική SuperLig είναι παντελώς αδιάφορα και, γενικώς, αν με ρωτούσατε «πες, όχι παραπάνω, ένα ματς» η απάντηση είναι «…». Κακό πρόγραμμα.

Η Μπουγιουκσεχίρ συνόδευσε τις Ορντούσπορ και Μερσίν στη β’ κατηγορία, από όπου ήδη ανέβηκαν Καϊσερί Ερσίγεσπορ και Ρίζεσπορ (αυτή κι αν είναι ομάδα του… Ερντογάν! Θα ‘χουμε πολλά να πούμε…) και σήμερα ξεκινούν τα play offs (3-6 και 4-5, διπλοί και οι τελικοί ανόδου) όπου υπάρχει… τροφή για σκέψη. Και φυσικά μόνο διαδικτυακό ποντάρισμα.

Στις 19:00 Κόνιασπορ – Μπούκασπορ (ή Μπούτσασπορ, όπως ορθώς προφέρεται) και στις 21:15 Αδανα Ντεμίρσπορ – Μανίσασπορ. Η Ντεμίρσπορ παίζει ως 7η καθώς η Τραμπζόν 1461, ήτοι η… Τραμπζονσπόρ Β’, αν και τερμάτισε στην 3η θέση της απαγορεύτηκε το δικαίωμα ανόδου: λογικό.

Κόνιασπορ – Μπούκασπορ: σμυρνιώτικη ομάδα η Μπούκασπορ, έμεινε και η Ακισάρ και μιλάμε για τις δύο νέες δυνάμεις της μαρτυρικής πόλης. Παλιότερα υπήρχαν Αλτάι και Γκιοζτέπε. Τα φετινά τους ήρθαν αμφότερα διπλά (0-2 στο Ικόνιο, 0-1 στη Σμύρνη), στην τελική κατάταξη ισοβάθμησαν με 52 πόντους με τους Σμυρνιώτες το τελευταίο δίμηνο να νικούν εκτός έδρας μόνο την αδιάφορη Μπολούσπορ στο Βιθύνιο (5-2). 2.25 – 3.10 – 3.00 το σετ αποδόσεων στη SportingBet, στράφηκα στον άσο σε ματς που λογικά θα κριθεί στο γκολ.

Αδανα Ντεμίρσπορ – Μανίσασπορ: η Μανίσα υποβιβάστηκε πέρυσι, φέτος είχε μια πολύ δυναμική ομάδα αλλά… ξεφούσκωσε το τελευταίο δίμηνο κάνοντας μόνο δύο νίκες και έξι ήττες στα τελευταία εννέα ματς! Η Ντεμίρσπορ δεν έχει μετάσχει ποτέ στη SuperLig με τη σημερινή της μορφή, κάτι συμμετοχές είχε στις αρχές της δεκαετίας του ’60, δεν αποτελεί καν το… πρώτο όνομα της πόλης μιας και υπάρχει η Αδάνασπορ (τερμάτισε 2 βαθμούς πιο κάτω από την Ντεμίρσπορ) και διακρίνεται για τη μαχητικότητά της (μόνο μια ήττα στα τελευταία εννέα της regular season). 2.35 – 3.20 – 2.75 το σετ αποδόσεων στη SportingBet, επιλογή μου η ισοπαλία.

Κατά τα λοιπά…: έτσι θα φύγει ο Σερ, δεν θα έχουμε πέλα (ανατροπή – ανατροπέλα – πέλα); Αλλά πάω πιο συντηρητικά, στο Χ/2, μην εκτεθούμε! Η Τσέλσι είναι ΕΠΙΦΟΒΗ ενώ η Αρσεναλ εικάζω ότι θα δυσκολευτεί στο Νιούκαστλ.

Στο Στουρμ – Ριντ καμία από τις δύο δεν βολεύεται με ισοπαλία και ρισκάρω βάσει φόρμας στο διπλό. Αντιθέτως, στο Αντερλεχτ – Ζούλτε Βάρεγκεμ με ισοπαλία η Αντερλεχτ παίρνει τον τίτλο ενώ η Ζούλτε θα βγει στα προκριματικά του Τσου-Λου αντί της… μισητής αντιπάλου της Αντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ. Εχει ψωμί…

Στα ελληνικά, ο Αστέρας με τον Ατρόμητο προσφέρουν ένα πιθανό 0-1 γκολ αλλά εντέλει απέχω, ρίσκο στην Τούμπα με ισόπαλο ημίχρονο μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ. Θυμηθείτε πόσα Χ ημίχρονα έφερε φέτος στην Τούμπα…

Στην Ισπανία, Ντεπορτίβο λα Κορούνια στο 1.50 δεν ποντάρω, ούτε Σαραγόσα στο 1.75, προτιμώ το goal/goal σε ίδια τιμή αφού η να είσαι σίγουρος, ούτε να ποντάρεις χωρίς ενδοιασμούς. Η Μπιλμπάο δεν έχει πλέον ιδιαίτερη πίεση και θα παίξει ελεύθερα στο «Ρομαρέδα». Στη Σουηδία η Τζουργκάρντεν έχει νέο προπονητή αλλά η Χάλμσταντ είχε πολύ ατυχία ως τώρα, ειδικά εκτός έδρας. Πιθανή η μοιρασιά.

Στην Ιταλία, ένα φαινομενικά αδιάφορο ματς όπως το Τορίνο – Κατάνια (με συνολική παράδοση 10-6-0!) προσφέρεται για διπλό καθώς αν νικήσει και τερματίσει 8η (αν βέβαια την ίδια ώρα η Ιντερ δεν ηττάται από την Ουντινέζε) θα αποφύγει τα προκριματικά στο επόμενο Coppa Italia. Στην Πορτογαλία η Ζιλ Βιθέντε μένει στην κατηγορία με νίκη επί της Εστορίλ, η οποία θέλει έναν βαθμό για το Γιουρόπα Λιγκ που ίσως και να μη χρειαστεί (αν δεν νικήσει η Ρίο Αβε στο «Αλφόνσο Ενρίκες» τη Βιτόρια Γκιμαράες). Τι ποντάρω; Ζιλ και, από τη στιγμή που θα νικά, και Ρίο Αβε.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα