Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ασιατικό, «ατζουρίνι» και… σνούκερ!

Καλοκαίρι γαρ, πιο λίγα τα ματς, πιο δύσκολο το πρόγραμμα και τα κέρδη της (μισής) σεζόν αρχίζουν να… ροκανίζονται. Πού θα πάει, θα γυρίσει…

Δυάδα με σέντρα στις 15:00!

Πρώτη δυάδα; Νωρίς, ήτοι σέντρα στις 15:00. Κοπιάρω τις εκτιμήσεις μου από το kingbet.net.

Νότια Κορέα – Ιράν: Ενδεχόμενη ισοπαλία θα στείλει πιθανότατα και τις δυο ομάδες απευθείας στο Μουντιάλ ωστόσο ο φραστικός…

πόλεμος στον οποίο επιδόθηκαν οι προπονητές τους δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Να το έκαναν για τα… μάτια του κόσμου, που τραγουδούσε και ο Χρήστος Αυγερινός; Κομμάτι δύσκολο, πάντως εταιρείες φαβοριτίζουν ως πρώτο σημείο την ισοπαλία με αρχική τιμή 2.35 η οποία δέχεται πιέσεις. Πέρα όλων αυτών, under η συντηρητική επιλογή και ισοπαλία η προφανής: καλά τα λένε Χι και Κεϊρόζ αλλά μπάλα παίζουν οι παίκτες και όχι αυτοί! Τώρα, αν το εν λόγω σενάριο βγει εκτός θα είναι επειδή την ίδια ώρα το Ουζμπεκιστάν θα ρίχνει 4 ή 5 γκολ στο ελλιπέστατο και αδιάφορο Κατάρ, άρα οι Ιρανοί δεν θα έχουν λόγο να κρατούν την ισοπαλία.

Ουζμπεκιστάν – Κατάρ: Βάσει δεδομένων, με το Ουζμπεκιστάν να θέλει νίκη με πολλά γκολ, κρατάμε το over 3,5 τέρματα με απόδοση στο 3.50 («μέσα» και το 4-6 γκολ στο ελληνικό κουπόνι) αλλά και τον άσο με χάντικαπ δύο τερμάτων που κινείται στο εξαιρετικό 3.60!

Κοντολογίς; Ισοπαλία στην Ουλσάν και over 3,5 (ή 4-6 γκολ) στην Τασκένδη

Δυάδα… απόγευμα…

Διάβασα με προσήλωση το preview του τελικού του EURO U21 μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας. ΟΚ, ομαδάρα η… νεαρά Ισπανία που εφαρμόζει το (απίστευτα σπαστικό!) «τίκι τάκα». Μπορεί και να το πάρει. Αλλά είδα τα στατιστικά που παρέθεσε στο εν λόγω preview ο Πάνος Γαρίδης και μπήκα σε σκέψεις:

* Εχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές σε τελικούς και αμφότεροι κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, με την καθεμία να κατακτά το τρόπαιο από μία φορά. Ο πρώτος ήταν διπλός το 1986 (νίκη 2-1 η Ιταλία στο πρώτο ματς, νίκη 2-1 η Ισπανία στη ρεβάνς, 3-0 στα πέναλτι η «ροχίτα») και ο δεύτερος το 1996 (νίκη 4-2 στα πέναλτι η Ιταλία στην Βαρκελώνη, 1-1 το 90λεπτο και η παράταση).

*Η Ιταλία μετρά 5 κατακτήσεις σε 6 συμμετοχές σε τελικούς και αντίστοιχα η Ισπανία τρεις κατακτήσεις σε 5 παρουσίες σε τελικούς.

Δεν είναι… πολύ καλοί σε τελικούς οι «ατζουρίνι»; Και, ΟΚ, μόνο κακή ομάδα δεν έχουν: Και Βεράτι και Μπορίνι. «Ψήθηκα» για τη μοιρασιά.

Ετερο απογευματινό ματς; Ιορδανία – Ομάν. Ο,τι και να κάνει η Αυστραλία (παίζει αυτή την ώρα με το Ιράκ), το βέβαιο είναι πως η Ιορδανία θα πάρει την 3η θέση και θα είναι στα μπαράζ πρόκρισης αν νικήσει το Ομάν. Ενα Ομάν που επένδυσε πολλά στο πανάκριβο συμβόλαιο του Πολ λε Γκουέν και που τα πήγε μια χαρά στα προκριματικά με 9 βαθμούς και ρεκόρ 2-3-2 ως τώρα. Ναι μεν στο Αμμάν η Ιορδανία δεν χάνει, αλλά και η ισοπαλία μια χαρά κάνει στους Ομανέζους.

…και σνούκερ!

Σε εξέλιξη το Wuxi Classic 2013 στην Κίνα. Κίνα ίσον Ασία, ίσον τα ματς διεξάγονται νωρίς και, ελέω χρόνου, είναι αρκετά δύσκολο να προτείνω αποβραδίς. Προλαβαίνουμε πάντως τα σημερινά ματς των 14:30 (ώρα Ελλάδος), έξι όλα κι όλα και μόνο ένα έχει φαβορί με απόδοση άνω του 1.35: το ματς μεταξύ του Κινέζου Λιανγκ (Νο 33) και του Ουαλού Τζέιμι Τζόουνς (Νο 41).

Δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν, ο 26χρονος Λιάνγκ έκανε το… μπαλ το 2010 στο Masters της Σαγκάης φτάνοντας ως τον τελικό (αλλά έχασε από τον μεγάλο Ρόνι Ο’Σάλιβαν) ενώ ο 25χρονος Τζόουνς προέρχεται από σερί κακών σεζόν (από το Νο 29 πέρυσι τέτοιον καιρό έπεσε στο Νο 41 στο ranking). Wonder boy του σνούκερ από μικρός ο Τζόουνς, τον βλέπω με συμπάθεια όποτε αγωνίζεται. Και του χρωστάω ένα ποντάρισμα σε τιμή αουτσάιντερ.

Αλλη μια… τρέλα μου έρχεται στο ματς του 35χρονου Ουαλού Μάθιου Στίβενς (Νο 15) με τον 19χρονο Κινέζο Λου Νινγκ. Ο νεαρός Ασιάτης είναι εκτός ranking, κοινώς θεωρείται ακόμη ερασιτέχνης αλλά τον θυμάμαι πέρυσι στο World Open όπου νίκησε τον κάτοχο του τίτλο το ’96 Νάιτζελ Μποντ με 5-4 ενώ στο περσινό China Open νίκησε τον (προαναφερθέντα!) Τζόουνς με 5-3 για να χάσει με 5-2 από τον πανίσχυρο Σον Μέρφι.

Λέτε; 3.40 πληρώνει πάντως!

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

ΥΓ. Πλέον και γκρουπ στο Facebook για το bxpbet.com. Ενταχθείτε για ασταμάτητη στοιχηματική… κουβέντα!

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα