Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Αν ο Μπαμ Μπαμ ήταν από την Κρήτη

…θα τον έλεγαν Πυροβολάκη ή Καραμπινάκη!

Ελλάδα: να ρισκάρω ξανά με ισοπαλία στη Σούπερ Λίγκα που ως τώρα έχω πετύχει… καμία; Ναι. Ο Εργοτέλης ως τώρα παίζει ανοιχτά και με… αφέλεια στο γήπεδο, ο Λεβαδειακός επιθετικά έχει καλές μονάδες αλλά μετά το 2-2 με τον Πανθρακικό, θα είναι πιο μαζεμένος.

Πλάκα πλάκα, αν ο Μπαμ Μπαμ ήταν από την Κρήτη …θα τον έλεγαν Πυροβολάκη ή Καραμπινάκη!

Αγγλία: ντέρμπι για να… δεις και όχι να ποντάρεις το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

– Τσέλσι, Μόγες και Μουρίνιο απεύχονται την ήττα τόσο νωρίς. Ισοπαλία; Δεν αντιλέγω, με πιθανό σκοράκι 1-1 σε λογική fun bet.

Γερμανία: ο Πέτερ Πάκουλτ απολύθηκε από την Ντινάμο Δρέσδης, πάει με υπηρεσιακό απόψε κόντρα στη Σαν Πάουλι αλλά οι προπονητές δεν… παίζουν μπάλα, μόνοι οι παίκτες. Και η Ντινάμο είναι δύστοκη επιθετικά. 2-3 γκολ η επιλογή.

Ισπανία: πέρυσι χάσαμε στη Γρανάδα (και πού δεν χάσαμε πέρυσι…), φέτος το ματς για τη Ρεάλ έρχεται νωρίς, υπάρχει πίεση αλλά και ανάγκη για ένα ματς-ξέσπασμα. Ποντάρισμα στο over 3,5 γκολ.

Ρωσία: τελείως βάσει στατιστικής, Λοκομοτίβ και Ροστόφ έχουν φέρει ως τώρα 4/5 over στο ξεκίνημα της Premier Liha, από δύο φορές έφερε μάλιστα η καθεμιά over 3,5. Why… not?

Πορτογαλία: Πολύ χαμηλά ο άσος της Μπράγκα, ούτε για κόντρα παίρνει το ματς, στα χάλια που έδειξε ότι είναι η Μπελενένσες. για να ανέβει κάπως η απόδοση; Το under σε τιμή αουτσάιντερ (1.85 έναντι 1.60) είναι μια σκέψη, το 2-3 γκολ (1.80) μια πιο ρεαλιστική.

Σουηδία: η Μπρομαποϊκαρνα το… παλεύει και παρά την ήττα στο Νόρκεπινγκ η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή. Η Μιάλμπι εξέπληξε με τη νίκη επί της Χέλσινγκμποργκ, ωστόσο εκτός Σέλβεσμποργκ δεν τα πάει και τόσο καλά. Ασος.

Τουρκία: με 6.500 κόσμο στην Καισαρεία η Μπεσίκτας δοκιμάζεται ενάντια στην Ερσίγεσπορ, νεοφώτιστη αλλά με καλά στοιχεία ως τώρα. Με το μυαλό στην Τρόμσο η Μπεσίκτας, ρισκάρω με Χ στο ημίχρονο το οποίο περιμένω να είναι αναγνωριστικό και, συντηρητικά, 2-3 γκολ. Στο «Karadeniz Derbi» στην Τραπεζούντα ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Ρίζεσπορ, πάω συντηρητικά στο 2-3 γκολ.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα