Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Yankee και δυάδα

Αρχή με SuperLeague. Από την πρώτη στιγμή έπεσε το μάτι στο διπλό του ΠΑΣ αλλά δεν ψήνομαι. Θέλετε επειδή δεν έχει διπλό ακόμη εκτός Ιωαννίνων και γενικώς είναι άτολμος, θέλετε διότι ο Απόλλωνας από τους 17 πόντους που έχει πήρε τους 12 στη Ριζούπολη, δεν τρελαίνομαι για διπλό. Και, δίχως να επιβεβαιώνεται από τη στατιστική, το μάτι πήγε στο over 1,5 του ημιχρόνου. Ασταθείς αμυντικά αμφότερες, με λύσεις στην επίθεση επίσης. Κι ας λήξει Χ, που το βλέπω, κράτησα μόνο την πρώτη σκέψη.

Υπάρχει και

το διπλό της Μπελενένσες. Νεοφώτιστη κι αυτή, όπως και η Αρούκα η οποία ωστόσο θα παραταχθεί χωρίς τρεις-τέσσερις βασικούς παίκτες και δεν διαθέτει δα και το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία.

Για να μην ξεχαστώ, εδώ το preview του Μπενφίκα – Πόρτο (με καμιά 1.500αριά λέξεις με τη μούρλια που με πιάνει) κι εδώ αναλύσεις για τα τέσσερα υπόλοιπα σημερινά ματς.

Στο Μπέτις – Οσασούνα δεν απέφυγα τον πειρασμό να παίξω άσο. Κι ας… καώ. Σημείωση: η Μπέτις έκανε νίκη ψυχολογίας με το μεσοβδόμαδο 1-0 Κυπέλλου κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αλλά έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς. Κατ’ εμέ, αν δεν το πάρει και το σημερινό, δεν το σώζει. Η Οσασούνα είναι άτολμη εκτός Παμπλόνα αλλά έχει και ρέντα. Ματς που θα κριθεί οριακά είναι, αν βάλει δύο η Μπέτις (όχι ακατόρθωτο) δύναται τη νίκη. Στο δε Λεβάντε – Μάλαγα, και αγωνιστικά αλλά και βάσει στατιστικής (6/8 εντός η Λεβάντε, 6/9 εκτός η Μάλαγα) «παίζει» η μοιρασιά στο ημίχρονο.

Σε τιμή φαβορί ο άσος της Σαραγόσα, αν και μιλάμε για μια… ασόβαρη ομάδα εντός έδρας ωστόσο για πρώτη φορά φέτος παρατάσσεται πλήρης ενώ οι απουσίες της άμυνας της Αλκορκόν είναι σημαντικές.

Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική… κουβέντα και στο γκρουπ στο Facebook.

Γαλλία και Εβιάν – Μαρσέιγ. Μια Μαρσέιγ που έχει να κάνει νίκη από τις 29 Νοεμβρίου ενάντια σε μια Εβιάν της μιας νίκη στα τελευταία επτά (κι αυτή επί της… Παρί!). Η Μαρσέιγ είναι βελτιωμένη από τη μέρα που κάθισε στον πάγκο της ο Ζοσέ Ανιγκό και πιο φρέσκια από την Εβιάν που έπαιξε δυο δύσκολα εκτός έδρας ματς την τελευταία εβδομάδα.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα