Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Updates και extra σημεία

Χθεσινός απολογισμός: και χθες μια χαρά πήγε η στήλη με πληρωμή στη δυάδα με τα χηνάρια των Μόλντε – Βίκινγκ (3.50) και Γαλλίας – Ουρουγουάης (3.40) όπως και το συνδυαστικό στοίχημα X με under στο9 Γαλλία – Ουρουγουάη που πλήρωσε 4.40! Πολύ καλά τα πήγε και η τετράδα με πληρωμή στα 3 από τα προτεινόμενα 4: over το Μπρομαποΐκαρνα – Γκέτεμποργκ (1.95), under το Γαλλία

Ουρουγουάη (1.80) και over το Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ (2.10) ενώ… φρέναρε στο 2-0 το over στο Γιουνγκ Μπόις – Σιόν.

Για ορισμένα σημερινά ματς έχω αναλύσει από το άρθρο της Παρασκευής. Τα θυμίζω, μαζί με updates (στη χώρα της σάμπα) και extra σημεία.

Βραζιλία: έγιναν ήδη άλλες δύο αλλαγές προπονητών: ο Πάουλο Αουτουόρι απολύθηκε από τη Βάσκο (και οδεύει προς τη Σάο Πάουλο) και ο Ρικάρντο Ντρούμπσκι από την Ατλέτικο Παραναένσε. Ανέλαβαν εντέλει οι Ντοριβάλ Ζούνιορ και Βάγκνερ Μανσίνι αντίστοιχα. Η Παραναένσε παίζει δίνει το κλασικό ντέρμπι του Παρανά, το επονομαζόμενο «ατλε-τίμπα», ενάντια στην Κοριτίμπα και ο άσος είναι στις σημειώσεις μου. Οσο για τη Βάσκο; Δεν υπάρχει σάλιο αλλά και προπονητή με συμβόλαιο 300.000 ευρώ πήρε και ανακοινώθηκε η επάνοδος του 38χρονου (μωρή παιχτούρα!) Ζουνίνιο Περναμπουκάνο! Για να ηρεμήσει ο κόσμος και οι απλήρωτοι παίκτες, προφανώς.

Αδυναμία μου χρόνια η Ζουνίνιο στη λατρεμένη μου Βραζιλία, εξ ου και το «8» που επέλεγα στη φανέλα για ορισμένα ματς 5×5 ή 8×8 προ ολίγων ετών!

Στοιχηματικά πάντως, η ισοπαλία μοιάζει πιθανή στο «Μάνε Γκαρίντσα» της Μπραζίλια, με τη Φλαμένγκο να έχει προσφάτως αλλάξει προπονητή φέρνοντας τον πρώην εκλέκτορα (απαπα τι γλιτώσαμε…!) Μάνο Μενέζες.

Ελβετία: οι δέκα ομάδες άλλαξαν, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο. Η Γκρασχόπερ πήρε τον αμφιλεγόμενο Γερμανό Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο ο οποίος έφυγε… κλοτσηδόν από Γαλατασαράι και Αϊντραχτ στο πρόσφατο παρελθόν. Τι κρατάω από την πρεμιέρα; Over το Σεν Γκάλεν – Γκρασχόπερ και άσο τη Ζυρίχη.
Νορβηγία: η ουραγός Σάντνες υποδέχεται την πρωτοπόρο Στρόμσγκοντσετ, η οποία αναμένεται κάποια στιγμή να… ξεφουσκώσει: γιατί όχι; Στα υπ’ όψιν, μαζί με την ισοπαλία της βελτιωμένης Ααλεσουντ στο Χάουγκεσουντ.

Σουηδία: πρώτη επιλογή είναι το διπλό της ΑΪΚ (και από ημίχρονο!) επί της Σιριάνσκα και έπεται το καλοπληρωμένο over στο Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν.

ΗΠΑ: το Σικάγο ηττήθηκε 2-1 από το Κάνσας στην πρώτη του ήττα ύστερα από σχεδόν δύο μήνες σε εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και αντιμετωπίζει τους Γουάιτκαπς στο Βανκούβερ όπου είναι φέτος αήττητοι (6-3-0). Ωστόσο σε 7 ματς εξ αυτών η εστία των Καναδών παραβιάστηκε, και δη 11 φορές αλλά μόνο 4 μπήκαν στο α’ ημίχρονο. Και οι Φάιρ σταδιακά αρχίζουν να… ξεψαρώνουν εκτός Σικάγο (χωρίς γκολ στα πρώτα πέντε και κατόπιν 1-1 στο Σολτ Λέικ και 2-1 στο Κολόμπους). Why not?

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα