Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Canadian, δύο fun bets και τένις

Ελέω πίεσης χρόνου (εκπομπή 14:00 – 16:00 στο Novasports 6, γαρ…) πρόλαβα να ποντάρω τα εξής:

Ασο στο Ατλέτικο Μινέιρο – Γκρέμιο, ματς που διεξάγεται στη Σέτε Λαγκόας το ματς, 75 χλμ. από το Μπέλο Οριζόντε, κατόπιν δέσμευσης του «Ιντεπεντένσια» από τη FIFA. Στη γηπεδούχο επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι βασικότατοι Ροναλντίνιο,

Ταρντέλι μετά το… ρεπό με τη Βάσκο, ση Γκρέμιο ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί σε δύσκολο ματς ούσα πίσω στο σκορ.

4-6 γκολ στο Βιτόρια Μπαΐα – Ατλέτικο Παραναένσε, ματς που διεξάγεται στη Φέιρα Ντε Σαντάνα, 118 χλμ. μακριά από το Σαλβαντόρ. Αμυντικά και επιθετικά η Ατλέτικο είναι… ό,τι να’ ναι, πιο «σφιχτή» η Βιτόρια αλλά απόψε την αναμένει αρκετή πίεση στην άμυνα και υποχρεωτικά θα παίξει πιο ανοιχτά. Και με προαίσθημα για διπλό ημίχρονο.

Ασο στο Στάμπαεκ – Ράνχαϊμ, η διακοπή ίσως επηρεάσει την πρωτοπόρο σε μια έδρα (το «Νάντερουντ») όπου παραδοσιακά η Στάμπαεκ είναι ανταγωνιστική και η πρόκριση στο Κύπελλο επί της Φρέντρικσταντ θα τη βοηθήσει και ψυχολογικά.

Ασο στο Κορκ – Σάμροκ Ρόβερς, η Κορκ ασχέτως τι απόδοση «πιάνει», έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες στα περισσότερα παιχνίδια της και κάποια στιγμή η μπάλα θα της δικαιώσει. Κοιτώντας τη φόρμα και τα τελευταία αποτελέσματα αυτό δεν φαίνεται, φαίνεται όμως από την απόδοσή της. Σφιχτά παίζει η Σάμροκ, πλην του ρισκαδόρικου άσου κρατάω και το Χ ημίχρονο (7/7 έχουν εκτός οι Ρόβερς!).

Ισοπαλία στο Ρίβερ Πλέιτ – Ιντεπεντιέντε. Η Ρίβερ πάει για τον τίτλο, η Ιντεπεντιέντε δίνει το κρισιμότερο παιχνίδι και σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας στο «Μονουμεντάλ» και σε συνδυασμό με το σενάριο νίκης για Αρχεντίνος, Κίλμες, θα γνωρίσει τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία της! Ισως δεν νικήσει αλλά δεν «πέσει» ακόμη.

Οσο για τον τελικό Ανδρών του Roland Garros; Ο Φερέρ πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό grand slam κερδίζοντας σε δύο ώρες τον Τσονγκά. Ο Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς καθήλωσαν όλους τους φίλους του τένις για περισσότερο από 4,5 ώρες (για την ακρίβεια χρειάστηκαν 4 ώρες και 37 λεπτά!), νίκησε με 3-2 σετ και ίσως η προσπάθεια που κατέβαλλε τον επηρεάσει σήμερα. Δίκαιο φαβορί ο Ναβάλ, ποντάρισμα στο 3-1 σετ.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα