Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ο οπαδός Πετράκης και τα τρία παρολί

Ραδιοφωνικά τα… λέμε από τη στοιχηματική εκπομπή «Bxpbet» στο Bet Radio κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00. Και, κάθε Σάββατο 15:30 με 16:30 και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ART 90,6 στα FM, το οποίο θα αναμεταδίδει την εκπομπή «Betradio στα FM» του betradio.com.

Μπούρσασπορ – Καραμπούκ: δεν… πατάει καλά η Καραμπούκσπορ εσχάτως κι αυτό φάνηκε στα τελευταία ματς ενώ η Μπούρσασπορ στην Προύσα παίζει πάντα υπό την πίεση του κόσμου της αλλά αντεπεξέρχεται, συν

ότι εκεί νιώθει ασφάλεια κι έχει πιο εύκολο το γκολ (15/26 φετινά).

Μπράγκα – Νασιονάλ: η λογική λέει πως κοντράρεται η Μπράγκα, η οποία έχει ακόμη «φρέσκο» προπονητή και δεν έχει βγει από το αγωνιστικό τέλμα, ενώ η Νασιονάλ είναι αήττητη στα τελευταία… 13 ματς. Ωστόσο, είχε επτά διεθνείς μεσοβδόμαδα και στα τελευταία έβγαλε κούραση.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Αν έπαιζα ένα ματς από τη Super League θα ήταν ο ΟΦΗ. Και σε καλή απόδοση ο άσος, και σε σταθερά καλή κατάσταση ο ΟΦΗ και σε σε εγρήγορση ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Παραδοσιακά δύσκολη έδρα το «Γεντί Κουλέ» και ο ΠΑΣ έκανε ήδη ένα «διπλό» στην Κρήτη (τη Δευτέρα με τον Πλατανιά) άρα οι γηπεδούχοι είναι υποψιασμένοι. Α, μην ξεχνάτε πως είναι δηλωμένος φίλαθλος του ΟΦΗ ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στον δεύτερο γύρο του περυσινού πρωταθλήματος ήταν προπονητής των Κρητικών.

Μπέτις – Χετάφε: η Μπέτις την Πέμπτη παίζει στο «Πιθχουάν» με τη Σεβίλλη στο Europa αλλά αν δεν νικήσει και αυτή τη Χετάφε, τι να την κάνει την Ευρώπη; Εκανε καλές εμφανίσεις με Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ και Ρουμπίν, έντεκα σερί ματς χωρίς νίκη οι Μαδριλένοι.

Γκρασχόπερ – Λωζάννη: λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, για καλύτερη απόδοση υπάρχει το goal/goal, θυμίζω πως στις τελευταίες δύο εξορμήσεις με Σιόν (2-1), Γιουνγκ Μπόις (3-5) η φιλοξενούμενη εμφανίστηκε πολύ επιθετική.

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: παίρνω το ρίσκο του διπλού (η λογική λέει under όπως έληξαν και οι έξι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην Ξάνθη) καθώς ο Αστέρας, μετά από ήττες σε Περιστέρι και Λιβαδειά, οφείλει ένα καλό εκτός έδρας ματς. Οι ακρίτες χαλάρωσαν στο 4-1 με τον Λεβαδειακό. Και ο Κουκουλάκης δεν θα δώσει στην Ξάνθη δυο πέναλτι, όπως ο Σπάθας την περασμένη αγωνιστική…

Νυρεμβέργη – Βέρντερ Βρέμης: η Νυρεμβέργη έχει… μαξιλαράκι 4 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού αλλά και ελλείψεις (Νίλσον και Φόιλνερ), η Βέρντερ έβγαλε πάθος στη νίκη με ο Αμβούργο και με νέα νίκη νομίζω ότι… σωνόμαστε (είμαι Βέρντερ στη Γερμανία). Θεωρητικά η ισοπαλία είναι… ταμάμ αλλά μου αρέσει το ρίσκο…

Βαλενσιέν – Ρεν: παντελώς απρόβλεπτη η Βαλενσιέν, «καίγεται» για τη νίκη αφού είναι στο -5 από τη 17η θέση, εκεί όπου είναι η Εβιάν την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την άλλη εβδομάδα! Δέχεται γκολ εδώ και 28 σερί επίσημα ματς ενώ η Ρεν σταδιακά χάνει τον στόχο της Ευρώπης και… σφυρίζει αδιάφορα. Ασος ελέω κινήτρου.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα