Προς επίταξη και για λεωφορεία-τρόλεϊ!

Ανοικτό το ενδεχόμενο επίταξης και για τους εργαζομένους στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ αφήνει η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από σχετική διαρροή “κύκλων” του υπουργείου Ανάπτυξης, μετά τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την απεργιακή κινητοποίησή τους.

“Μετά τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν την ευκαιρία και την ευθύνη να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της διοίκησης της ΟΣΥ

και να λύσουν την απεργία. Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα κάνει το καθήκον της”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Oι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αποφάσισαν να συνεχίσουν και αύριο τις κινητοποιήσεις τους, και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο Γενικής Συνέλευσης για την περαιτέρω στάση τους, από την Τρίτη. Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Να σημειώσουμε ότι αύριο, Δευτέρα, απεργούν και τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς ο Προαστιακός, με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσφεύγει στη δικαιοσύνη, για να κριθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα