Πιο σκληρός ο Gerard Butler στο «Olympus has fallen»

Ο Gerard Butler θεωρεί ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο ‘Olympus has fallen’ είναι πιο σκληρός από τον ‘Λεωνίδα’ στους 300.

Ο 43χρονος ηθοποιός ως ‘βασιλιάς Λεωνίδας’ χρειάστηκε να πολεμήσει με το στρατό των Περσών μόνο με 300 στρατιώτες στο πλευρό του, στην ταινία του 2006. Στον τελευταίο του ρόλο ως Mike Banning, πράκτορα της μυστικής υπηρεσίας, παλεύει να σώσει τον πρόεδρο των Ην. Πολιτείων από ένα κλεφτοπόλεμο

με δυνάμεις της Κορέας.

Αν και ο χαρακτήρας του ‘Λεωνίδα’ θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά του, ο Butler πιστεύει ότι ο Banning είναι ‘φτιαγμένος’ από πολύ πιο σκληρό υλικό και το αποδεικνύει αυτό όταν μάχεται να πάρει πίσω τον έλεγχο του Λ. Οίκου από τον εχθρό.

Όταν ερωτήθηκε ποιος από τους δύο χαρακτήρες ήταν πιο ‘σκληρός’, είπε: «Θα ‘θελα να πω ο Λεωνίδας αλλά αυτός ο τύπος (αναφερόμενος στον Banning), έρχεται στα χέρια με τον εχθρό, δεν έχει ξίφος. Σ’ αυτή την ταινία υπάρχουν πιο πολλές σκηνές μάχης απ’ ότι στους ‘300’. Ο Banning είναι ‘σκληρό καρύδι’ και η ταινία διαδραματίζεται σ΄ένα πιο μοντέρνο και πιο ρεαλιστικό περιβάλλον. Αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Λεωνίδας ήταν ο άντρας που θα αντιστεκόταν σε όλα. Δεν είχε στρατιώτες, δεν είχε όπλα, είχε να χρησιμοποιήσει μόνο το μυαλό του, το κουράγιο του και τη γενναιότητά του για να τα βγάλει πέρα».

Ο Butler που πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Aaron Eckhart και τον Morgan Freeman, υπέστη αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έσπασε δύο κόκαλα στο λαιμό και χτύπησε πολύ σοβαρά το ένα του χέρι. Εκείνος βέβαια δηλώνει συνηθισμένος να τραυματίζεται στις ταινίες του μιας κι όλα αυτά είναι μέρος της δουλειάς του όπως λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα