Παπαδημούλης: Ο Στουρνάρας τινάζει στον αέρα την προγραμματική συμφωνία

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm με αφορμή τα όσα είπε ο Γιάννης Στουρνάρας για νέα μέτρα.

«Ο Γιάννης Στουρνάρας

τινάζει στον αέρα την προγραμματική συμφωνία, η οποία μέσα σε ένα δεκασέλιδο γεμάτο γενικολογίες είχε μία σαφή φράση. Όχι νέα μέτρα. Έρχεται ο κ. Στουρνάρας και λέει ότι είναι λάθος το «όχι νέα μέτρα», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναφορά του Κγεκέρογλου για τις απολύσεις:

«Ο κ. Κεγκέρογλου, άνοιξε ορθάνοιχτα την πόρτα για νέα των ομαδικών απολύσεων. Η ουσία είναι ότι έρχονται νέα μέτρα που βαφτίζονται, όχι οριζόντια και επίσης έρχεται μέσα από ένα παζάρι παρασκηνιακό, ένας συμβιβασμός, ανάμεσα σε αυτό που λέει η κυβέρνηση και σε αυτά που ζητά η τρόικα, θα γέρνει, προς αυτά που ζητά η τρόικα.

«Μιλάμε για ένα μνημόνιο μακράς διάρκειας και για νέα μέτρα τα οποία μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εσωτερικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα με τον μετασχηματισμό του σε ενιαίο κόμμα και προχθές η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να παίξει παιχνίδια εντυπώσεων σε βάρος της συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ωριμότητα και ευθύνη», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Η επιλογή της Ζ. Κωνστνατοπούλου να διαφοροποιηθεί από τη συλλογική απόφαση κρίνεται, αξιολογείται αλλά δεν μπορεί να είναι μεγάλο ζήτημα για το κόμμα. Έγινε προσπάθεια προπαγανδιστική για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας το ως μεγάλο ζήτημα».

Ακόμα, σχετικά με τα υποβρύχια είπε: «Πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή χωρίς τη σπουδή μιας βεβιασμένης πολιτικής αντιπαράθεσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα