Οικογένεια έδιωξε το 18χρονο παιδί της από το σπίτι… λόγω κρίσης!

Σε καιρούς κρίσης οι οικογένειες θα πρέπει να είναι ενωμένες σαν γροθιά για να βοηθάει ο ένας τον άλλον… όμως δεν ισχύει το ίδιο για μία πολύτεκνη οικογένεια από το Ηράκλειο που η κρίση κατάφερε να κάνει τους γονείς ενός 18χρονου μαθητή τόσο σκληρούς που έφτασαν στο σημείο να τον διώξουν από το σπίτι και να τον αφήσουν να βρει την τύχη του στους δρόμους αβοήθητος!

Η πολύτεκνη οικογένεια επειδή αδυνατούσε να συντηρήσει όλα της τα παιδιά αποφάσισε να δείξει την έξοδο από το σπίτι

στον 18χρονο γιό τους, που ήταν μαθητής του Εσπερινού Γυμνασίου. Την κατάσταση του νεαρού αναλήφθηκαν οι συμμαθητές του που μετά από μια αιμορραγία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν επικοινώνησαν με τους γονείς του 18χρονου καθώς τους απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει και ότι ας έκαναν με το παιδί ότι καταλάβαιναν οι εκπαιδευτικοί.

Στο παρελθόν το παιδί είχε διωχθεί ξανά από το σπίτι πριν ενηλικιωθεί, ενώ τότε, με εισαγγελική παρέμβαση είχε επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας. Μόλις όμως ενηλικιώθηκε, ο 18χρονος Νίκος είδε ξανά την πόρτα της εξόδου.

Συγκινητική είναι η συμπαράσταση των συμμαθητών του νεαρού μαθητή που στην σελίδα του σχολείου στο Facebook ανάρτησαν έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια προς τον 18χρονο, καθώς και για μία θέση εργασίας για να μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα