Οι Γερμανοί… ενδιαφέρθηκαν για τον Μιχελάκη

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, ειδικά την εποχή της κρίσης και στο περιθώριο αυτοδιοικητικών εκλογών τις οποίες ο ίδιος θα διαχειριστεί, καθίσταται εκ των πραγμάτων “θέμα” για τα διεθνή ΜΜΕ. Όταν μάλιστα είναι και πρώην δημοσιογράφος, όπως συμβαίνει με τον Γιάννη Μιχελάκη, ακόμη περισσότερο.

Κάπως έτσι, η γερμανική εφημερίδα “Die Welt” ενδιαφέρθηκε να φιλοξενήσει στις σελίδες της συνέντευξη του άλλοτε εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,

ο οποίος θέτει ατζέντα μετανάστευσης αλλά και Χρυσής Αυγής.

“Περιμένουμε από τη Γερμανία και τους Ευρωπαίους εταίρους μας να μας στηρίξουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος με τους παράνομους μετανάστες. Είναι ανάγκη να αλλάξει ο κανονισμός “Δουβλίνο ΙΙ“”, σημειώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος αναφέρεται και στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

“Εκμεταλλεύθηκε την παρουσία του μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα. Δεν είναι ακροδεξιό κόμμα, αλλά ναζιστικό μόρφωμα με χαρακτηριστικά παραστρατιωτικής και εγκληματικής οργάνωσης, το οποίο πήρε ψήφους από σχεδόν όλους τους πολιτικούς χώρους”, τονίζει ο Γιάννης Μιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα