Οι… διαδικτυακές περιπέτειες της Emma Watson

Μπορεί η Emma Watson να θεωρείται μία καταξιωμένη ηθοποιός πια, όμως διαφέρει κατά πολύ από τις υπόλοιπες starlets της γενιάς της, όπως κι από την υλίστρια και παθιασμένη με την φήμη, ηρωίδα που υποδύεται στην ταινία ‘The Bling Ring’.

Γι’ αυτό και η νεαρή ηθοποιός, βρήκε ένα τρόπο να βοηθήσει τον εαυτό της να ‘μπει’ στο χαρακτήρα της Alexis Neiers, η οποία είχε συλληφθεί για την εμμονή της να κλέβει νεαρούς σταρ του Hollywood

πριν μερικά χρόνια. Αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τρομακτικό λογαριασμό στο Tumblr για τον χαρακτήρα της, ονομάζοντάς τον “NickiMooreForever”.

Ο λογαριασμός αυτός δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2012, έχοντας ως background μία zebra-print επιφάνεια και διάφορα Posts για ηθοποιούς όπως οι Lindsay Lohan, Angelina Jolie και Audrina Patridge, τα οποία δείχνουν τόσο ρεαλιστικά, σα να έχουν γραφτεί από την ίδια την Neiers. Η Watson ποτέ δεν έκρυψε την αντιπάθειά της για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα παρά το γεγονός ότι την υποδύθηκε στην ταινία. Βρήκε μάλιστα ως πρόκληση για την καριέρα της, το γεγονός ότι έπρεπε να ενσαρκώσει ένα χαρακτήρα τον οποίο μισούσε όπως είχε δηλώσει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα