Οι ΑΝ.ΕΛ στο πλευρό του Τσίπρα για το δημοψήφισμα για την ΔΕΗ – Θετικό κλίμα από ΔΗΜΑΡ, «όχι» από ΚΚΕ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έκαναν αποδεκτή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα της μικρής ΔΕΗ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των

Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από συναντήσεις που είχε ο κ. Καμένος με τον πρόεδρο του Άρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά και με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, αποφάσισαν να στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα τονίζεται στην ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ,Πάνος Καμμένος, «τόνισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η «μικρή ΔΕΗ» αποτελεί το πρώτο βήμα για την παραχώρηση των πηγών ενέργειας που πρέπει να σταματήσει τώρα».

Θετικό ήταν το κλίμα στη συζήτηση και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Αντίθετα αρνητική ήταν η απάντηση του Κουτσούμπα στον Τσίπρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ΚΚΕ είναι κατηγορηματικά αντίθετο με το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, έτσι όπως το θέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση του κόμματος τονίζει ότι «το ΚΚΕ υποστηρίζει ως βασικό περιεχόμενο τόσο του δημοψηφίσματος όσο και της πάλης του λαϊκού κινήματος την κατάργηση όλων των νόμων που έχουν ψηφιστεί σύμφωνα με το κοινοτικό πλαίσιο για την απελευθέρωση της ενέργειας και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για τη “μικρή ΔΕΗ”».

Keywords
Τυχαία Θέματα