Οι Avengers στο πλευρό ασθενή με καρκίνο του προστάτη

Οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος της Marvel αποδεικνύουν ότι δε χρειάζονται υπερ-δυνάμεις για να κάνουν κάτι ηρωικό.
Πολλοί πρωταγωνιστές από το “The Avengers” και το “Agents of S.H.I.E.L.D.” έχουν χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξουν την υποστήριξή τους σε ένα θαυμαστή που παλεύει με τον καρκίνο.

Ο Stratford Caldecott διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη τον Οκτώβριο του 2011. Οι θεράποντες ιατροί του ενημέρωσαν πρόσφατα την οικογένεια ότι του απομένουν περίπου 12 εβδομάδες ζωής. Η κόρη του,

Sophie Caldecott, με αφορμή αυτό έγραψε στο blog της ότι θέλει να κάνει αυτές τις εβδομάδες να αξίζουν τον κόπο. Γνωρίζοντας ότι ο πατέρας της ήταν μεγάλος φαν των κόμικ της Marvel, έβαλε στόχο να έρθει σε επαφή με την εταιρία ώστε να εξασφαλίσει ένα DVD με το “Captain America: The Winter Soldier” καθώς ο Stratford είναι πολύ αδύναμος για να φτάσει μέχρι τους κινηματογράφους.

Προσπαθώντας να πάει ένα βήμα παραπέρα, η Sophie έγραψε στο blog της “Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μέσω twitter τους ηθοποιούς των Avengers για να στείλουν μια φωτογραφία τους με μηνύματα συμπαράστασης για τον πατέρα μου. Captain America/Thor/Iron Man for Strat!”

Κάπως έτσι, η καμπάνια #CapForStrat δημοσιοποιήθηκε. Ο Hulk αυτοπροσώπως (Mark Ruffalo) ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το παράδειγμα του Ruffalo ακολούθησαν οι Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Elizabeth Henstridge (Agent Simmons), Cobie Smulders (Maria Hill), Clark Gregg (Agent Coulson), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward) και Chris Evans (Captain America).
Επίσης, η Marvel συμφώνησε να οργανώσει μια προβολή του “Captain America: The Winter Soldier” στο σπίτι του Stratford.

Η οικογένεια ελπίζει μέσω της καμπάνιας #CapForStrat να στραβήξει την προσοχή του κόσμου στην σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη. “Ένα πράγμα που η οικογένειά μας θα ήθελε να γίνει γνωστό είναι ότι δυστυχώς οι εξετάσεις αίματος δεν εντοπίσουν εγκαίρως τον καρκίνο του προστάτη” έγραψε η Sophie.

Keywords
Τυχαία Θέματα