Ο Ολυμπιακός βρήκε τον εαυτό του

Το αν αμφέβαλλαν αρκετοί ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, όπως επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, απλά και μόνο επειδή μπορεί να προβλημάτισε με τις εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκα, σίγουρα μικρή σημασία έχει.

Σαφέστατα αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι οι Πειραιώτες με την εμφατική επικράτηση κόντρα στην Εφές, επιβεβαίωσαν με τον πλέον πειστικό τρόπο πως μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα βρήκαν τον καλό τους εαυτό. Αυτόν που τους επέτρεψε

πέρσι να παρασύρουν ότι κι αν βρήκαν στο διάβα τους με αποτέλεσμα να αναρριχηθούν πανάξια στην κορυφή της Ευρώπης.

Κι μπορεί ακόμα να είναι πρόωρο για να μιλήσουμε για επανάληψη του περσινού άθλου, ωστόσο το βέβαιο είναι πως το «ερυθρόλευκο» τρένο κυλάει πάνω στις σωστές ράγες. Η άμυνα για σεμινάριο απέναντι στους Τούρκους αποτελεί ίσως το κυριότερο παράσημο που αποκόμισαν οι πρωταθλητές το βράδυ της Πέμπτης.

Τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε για ομαδικό άθλημα τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην άμυνα. Χωρίς συνέπεια και προσήλωση στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, πολύ απλά δεν μπορεί καμία ομάδα να έχει τύχη.

Επιπρόσθετα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν και πάλι συγκεκριμένους ρόλους, διαθέτουν πλουραλισμό, δείχνουν να χαίρονται το παιχνίδι και το κυριότερο αποτελούν μια καλή παρέα. Όλα αυτά αποτελούν μια εξαιρετική βάση που μπορεί να οδηγήσει και φέτος σε επιτυχίες.

Εξυπακούεται πως για να βγουν εκ νέου στο. ξέφωτο θα πρέπει να δώσουν πολλές και σκληρές μάχες. Δεν θα το κάνουν για πρώτη φορά, ενώ η φαρέτρα του είναι γεμάτη από όπλα τελευταίας τεχνολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός,olybiakos