Ο… Μύλος των ξωτικών

Οι μηχανές στο εργοστάσιο παιχνιδιών αρχίζουν να λαδώνονται, τα πρώτα σκανταλιάρικα γέλια των καλικάντζαρων ηχούν, το ίδιο και  η ΄΄γλυκιά΄΄ γκρίνια των ξωτικών. Ένα μεγάλο γραμματοκιβώτιο είναι έτοιμο να δεχτεί κάθε κρυφή ευχή και να την πραγματοποιήσει.Οι μύλοι ξεκινούν να γυρίζουν και τα παλιά φουγάρα σκορπίζουν την πιο ευφάνταστη  μυρωδιά!

Ορθώς καταλάβατε… Έρχονται Χριστούγεννα και το απόλυτο σκηνικό έχει στηθεί στην πόλη των Τρικάλων. Στον  παλιό ΄΄Μύλο Ματσόπουλου΄΄ στα Τρίκαλα,

έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι ένα  Χριστουγεννιάτικο χωριό και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε παιδί. Για 38 ολόκληρες μέρες, από 30 Νοεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο χωριό και μεγαλύτερο  εργοστάσιο του Άη Βασίλη, που όμοιό του δεν είδατε ποτέ! Μέσα από μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να φτιάξουν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, να ακούσουν παραμύθια, να ζωγραφίσουν με σοκολάτα, να γίνουν βοηθοί του Αγίου Βασίλη και να κατασκευάσουν παιχνίδια!

Οι περισσότερες δραστηριότητες (αν όχι όλες) και η είσοδος είναι δωρεάν. Στον Μύλο των Ξωτικών θα βρίσκεται και το Χαμόγελο του παιδιού όπου οι μικροί μας φίλοι θα ενημερώνονται για το έργο του  εθελοντικού οργανισμού και μέσα από μια πρωτότυπη δράση θα κατασκευάζουν χιόνι!

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και οι υπεύθυνοι του χωριού έχουν φροντίσει για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες το δικό τους παιχνιδότοπο, με σεβασμό και απόλυτη ασφάλεια.  Φυσικά όλα τα παιδιά θα παραλάβουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη. Και οι συνοδοί όμως των παιδιών δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού σειρά από μουσικές εκδηλώσεις,  με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, θα πραγματοποιηθούν στον Μύλο των Ξωτικών!

Η μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένα ξύλινα σπιτάκια και θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί τοπικά γιορτινά προϊόντα και λιχουδιές, σε αυστηρά ελεγχόμενες  τιμές  προσιτές για όλους. Αναλυτικές πληροφορίες στο:www.milosxotikon.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα