Ο διάλογος Τσίπρα-Μελισσανίδη που… λέει πολλά

(Photo: Eurokinissi)

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο περιθώριο του γεύματος που οργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα, και καταγράφει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, είναι μάλλον αποκαλυπτικό της σχέσης… πάθους του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, η κοινοπραξία του οποίου έμεινε να διεκδικεί μόνη το “φιλέτο” του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με όσα γράφει η στήλη των “Νέων”, ο Δημήτρης

Μελισσανίδης πλησίασε κάποια στιγμή τον Αλέξη Τσίπρα, και του ζήτησε εξηγήσεις για τον λόγο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει τόσο πολύ τους τόνους για το θέμα της πώλησης του ΟΠΑΠ, και του τιμήματος που έχει προσφέρει η πλευρά του άλλοτε προέδρου της ΑΕΚ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας διατύπωσε την άποψη ότι η προσφορά του είναι περίπου 19 φορές τα κέρδη του Οργανισμού, και σημείωσε ότι κάποιοι ανέβασαν τεχνηέντως το τελευταίο διάστημα τη χρηματιστηριακή αξία του ΟΠΑΠ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του, αντέτεινε ότι η προσφορά Μελισσανίδη είναι διπλάσια των κερδών του ΟΠΑΠ, και όχι 19 φορές όπως ισχυρίστηκε ο επιχειρηματίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι το θέμα για τον ίδιο δεν είναι προσωπικό.

Η συζήτηση έκλεισε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανταλλάσσουν απόψεις για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα