Ο Vassilikos ανοίγει το μουσικό σεντούκι του

O Vassilikos επιστρέφει και ανοίγει ξανά το μουσικό του σεντούκι, έτοιμος να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι, με σταθμούς τις μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, την επιρροή που του άσκησαν ο Μάνος Χατζιδάκις, οι Beatles και ο Leonard Cohen,

τις μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής και φυσικά τον χρυσό του δίσκο με τίτλο «Vintage». Ο Έλληνας τραγουδοποιός εμφανίζεται στις 5 και τις 12 Απριλίου στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος), μέσα από την παράσταση «In the Spotlight».

Ο Vassilikos παρουσιάζει ζωντανά ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και μας συστήνει ξανά όλα εκείνα τα τραγούδια που δημιούργησε καθώς και εκείνα που διαμόρφωσαν την μουσική του προσωπικότητα. Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του δημοφιλούς καλλιτέχνη και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μέχρι τώρα μουσική του πορεία.

Μαζί του συμμετέχουν επί σκηνής οι: Σωτήρης Ντούβας, τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδης, μπάσο, Θίο Γκουτσίδης, κιθάρα, και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου ανέλαβε ο Δημήτρης Γιάλας.

Η ώρα έναρξης του προγράμματος έχει οριστεί για τις 22.30μ.μ. με τιμή εισόδου 12€ (με μπύρα/κρασί). Για πληροφορίες και κρατήσεις, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210-9226975.

Keywords
Τυχαία Θέματα