Ο Johnny Depp φοράει… γυναικείο δαχτυλίδι αρραβώνων! (video)

Ο Johnny Depp πάντα είχε μια εκκεντρική αίσθηση του στυλ, οπότε όταν εντοπίστηκε να φοράει γυναικείο δαχτυλίδι αρραβώνων, δε φάνηκε σε κανέναν αφύσικο.

Όπως αποδείχτηκε, ο star του Transcendence φοράει το δαχτυλίδι που δώρισε ο ίδιος στην αρραβωνιαστικιά του Amber Heard όταν της έκανε πρόταση γάμου στα τέλη του 2013.

“Είναι

γυναικείο” παραδέχτηκε ο ίδιος στο Late Show της Πέμπτης, 3 Απριλίου.

“Δεν είναι συνηθισμένο να το φοράει ένας άντρας, έτσι;” Ρώτησε ο οικοδεσπότης David Letterman

“Όχι αλλά ήταν πολύ μεγάλο για το κορίτσι μου” παραδέχτηκε ο Depp και αστειεύτηκε λέγοντας ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν το μέγεθος του δαχτύλου του έτερου ήμισυ τους. Γιατί όμως δεν επέλεξε να το επιστρέψει; “Το έβαλα εγώ και εκείνη φοράει το άλλο, το δικό μου που της κάνει. Πολύ δεν το έχουν σχολιάσει. Νομίζω ότι φοβούνται να το κάνουν! ”

Ο Depp πάντως έχει πάρει την ευχή του πατέρα της Heard, ενός εργολάβου από το Τέξας. “Είναι ότι πιο όμοιο στον Hunter S. Thompson έχω γνωρίσει και τα πάμε πολύ καλά”. Για όσους δε θυμούνται, ο Thompson ήταν ο συγγραφέας και δημοσιογράφος τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία The Rum Diary, το 2011.

Σε μια άλλη συνέντευξη που έδωσε στη Savannah Guthrie και θα προβληθεί την Παρασκευή, ο Depp είπε για την 27χρονη αγαπημένη του ηθοποιό που θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία London Fields “Είναι καταπληκτικό κορίτσι. Έχει πολύ κοφτερό μυαλό σε συνδυασμό με την ομορφιά και τη γλυκύτητα του νότου”

Δείτε τη συνέντευξη στον Letterman

Keywords
Τυχαία Θέματα