Ο Ian Thorpe για τις φήμες περί του σεξουαλικού προσανατολισμού του (video)

Το τηλεοπτικό δίκτυο TEN διαφημίζει τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ian Thorpe στον Sir Michael Parkinson αφήνοντας μια αίσθηση αγωνίας καθώς ουσιαστικά καλεί το κοινό να μαντέψει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Αυστραλού Ολυμπιονίκη μέχρι την προβολή της συνέντευξης που θα γίνει την Κυριακή, 13 Ιουλίου.

Η ερωτική ζωή του διάσημου κολυμβητή έχει γίνει στο παρελθόν επανειλημμένως αντικείμενο σχολιασμού και αυτές οι φήμες είναι που λειτουργούν σαν δόλωμα για την εκπομπή.

“Πάντα λες ότι δεν είσαι γκέι, είναι αλήθεια τελικά;” Ρωτάει ο Sir Parkinson κατά τη διάρκεια του trailer με τον Thorpe να κοιτάει αμήχανα και να στριφογυρίζει στη θέση του.

Παρόλα αυτά, ο Thorpe έχει επανειλημμένως αρνηθεί ότι είναι γκέι. Στην αυτοβιογραφία του “This Is Me” ο ίδιος είπε “Δεν είμαι γκέι και όλες μου οι εμπειρίες ήταν straight”

“Αυτό που βρίσκω επώδυνο είναι το ότι κάποιοι αμφισβητούν την ακεραιότητά μου και αυτά που λέω. Αυτό είναι το μόνο οδυνηρό για το οποίο θα ένιωθα ντροπιασμένος….. Προσπαθώ να το εξηγήσω αλλά δεν ξέρω, νομίζω ότι συμβαίνει επειδή δεν ταιριάζω με το τυπικό στερεότυπο που υπήρχε για τους straight αθλητές στο παρελθόν”

Στη συνέντευξη θα συζητηθούν επίσης η μάχη του Thorpe με την κατάθλιψη και η απόλυτα επιτυχημένη καριέρα του.

Ο Thorpe, ένας από τους επιτυχημένους Ολυμπιονίκες στην ιστορία της Αυστραλίας, έχει σπάσει 22 παγκόσμια ρεκόρ και έχει κερδίσει 5 Χρυσά, 3 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο στην ολυμπιακή του καριέρα.

Είναι επίσης κάτοχος 10 Χρυσών μεταλλίων στους αγώνες της Κοινοπολιτείας, 11 Παγκόσμιων Τίτλων και 9 Παν-Ειρηνικών τίτλων.

Δείτε το trailer για τη συνέντευξη που αναμένεται με ενδιαφέρον

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EFlXRhT2FP4

Keywords
Τυχαία Θέματα