Ο Daniel Radcliffe και το spinoff του Harry Potter (video)

Ο Daniel Radcliffe πολύ συχνά δέχεται ερωτήσεις σχετικά με το spinoff του Harry Potter “Fantastic Beasts and Where to Find Them” που έχει στα σκαριά η JK Rowling. Και πάντα δίνει την ίδια απάντηση σχετικά με τη συμμετοχή του σ’ αυτό: ποτέ μη λες ποτέ αλλά είναι αμφίβολο.

“Προφανώς

δε θα κλείσω την πόρτα σε κάτι τέτοιο γιατί θα ήταν τρελό. Αλλά δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες θα μπορούσα να πειστώ να το κάνω ξανά” είπε ο Radcliffe σε show του CBS και συνέχισε “Θα γίνω 25 χρονών φέτος και ο χαρακτήρας του Harry θα είναι το πολύ 17. Θα είναι λίγο περίεργο να φοράω σχολική στολή και πάλι”

Η Rowling θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, με μορφή τριλογίας και σε συνεργασία με τη Warner Bros, το “Fantastic Beasts and Where To Find Them” που αποτελεί ένα εγχειρίδιο συνδεδεμένο με τη σειρά βιβλίων του Harry Potter.

“Παρόλο που θα διαδραματίζεται στο γνωστό κόσμο των μάγων όπου ήμουν πολύ χαρούμενη για 17 χρόνια, το ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ δεν είναι ούτε prequel ούτε sequel της σειράς του Harry Potter αλλά προέκταση του μαγικού αυτού κόσμου” είπε η Rowling για το project.

Η τριλογία, σύμφωνα με το βιβλίο, θα επικεντρωθεί στον Newt Scamander και διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν τη γέννηση του Harry Potter, πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα κι αν ο Radcliffe ήθελε να συμμετέχει, θα έπρεπε να εφευρεθεί κάτι εκτός ανθρώπινης λογικής.

Δείτε το video της συνέντευξης

Keywords
Τυχαία Θέματα