Μώραλης: Συκοφάντης ο Μιχαλολιάκος

Ο Γιάννης Μώραλης απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου, κάνοντας λόγο για ψέματα, συκοφαντίες και κατασκευασμένες προβοκάτσιες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη μνήμη όλων μας ο κ. Μιχαλολιάκος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερς, των Κενταύρων και άλλων τέτοιων μορφωμάτων που δυσκολεύομαι ακόμα και να αναφέρω. Οι προβοκάτσιες αυτές είναι πρακτικές ξεπερασμένες

και οι πολίτες δεν τις εμπιστεύονται, τις ξεπερνούν. Θέλουν άλλες κουβέντες, θέλουν έργα και όχι λόγια. Ο Πειραιάς γυρίζει σελίδα.

Ζήτησα ραντεβού για το πρωί της Δευτέρα με τον επικεφαλής των δικαστικών αντιπροσώπων όλων των τμημάτων, τον επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στον Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθώ επισήμως εάν υπάρχει το οτιδήποτε από όσα ψευδώς αναφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος τις τελευταίες ώρες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος με τη γνωστή σε όλους-και όχι μόνο- δημοκρατική του ευαισθησία, αρνείται με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ τον ενδιαφέρει μόνο να παραμείνει δήμαρχος και όχι τι λένε οι πολίτες.

Η πορεία μου 30 χρόνια στον δημοκρατικό χώρο, στον αθλητισμό, στον Πειραιά, η πορεία της οικογένειάς μου, οι αγώνες που δώσαμε και έχουμε υπηρετήσει δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος μου, τις αξίες μου και τις δημοκρατικές μου ιδέες», τονίζει ο κ. Μώραλης προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται από εδώ και στο εξής να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει ψέματα και συκοφαντίες.

Ακόμη προσθέτει: «Με τον κ. Μιχαλολιάκο θα πρέπει να μιλήσουμε για τον Πειραιά, για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος και ψευδείς καταγγελίες.

Ο Πειραιάς ψήφισε για να απαλλαγεί από το παρελθόν και να γυρίσει σελίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα