Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές δημοτικού

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη εχθές το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ έκλεισε με το όχημά του το δρόμο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Εφύρα και προκάλεσε ζημιές και πανικό στον οδηγό και τους επιβαίνοντες.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα- Σιμόπουλο, μεταφέροντας ως επί το πλείστον

μαθητές. Στην είσοδο της Εφύρας και χωρίς να ξέρει κανείς για πιο λόγο, ο 47χρονος δράστης που κινούνταν με το όχημά του στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε μπροστά στο λεωφορείο ευτυχώς χωρίς να συμβεί τροχαίο ατύχημα, αλλά κλείνοντάς του την πορεία.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και με γροθιές έσπασε τα τζάμια της μπροστινής πόρτας του λεωφορείου. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απειλούσε πως θα κάψει το λεωφορείο βρίζοντας. Ο δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να σπάσει και το τζάμι από την πόρτα του οδηγού, ήδη αιμόφυρτος από τα θραύσματα που του είχαν κόψει τα χέρια.

Με βάση τις ίδιες πηγές από τα θραύσματα τραυματίστηκε πολύ ελαφρά ο 29χρονος οδηγός του λεωφορείου, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γ.Ν. Αμαλιάδας. Για αρκετά λεπτά μέχρι να αποχωρήσει ο δράστης, επικράτησε πανικός στους μικρούς μαθητές και τους υπόλοιπους επιβαίνοντες που αντίκριζαν για αρκετά λεπτά έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου να χτυπά το λεωφορείο και να επιτίθεται φραστικά στον οδηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα