Κουτσούμπας: Η αρχή ενός νέου κατήφορου

Ο γ,γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του στη Λάρισα χαρακτήρισε την υπόθεση της ΕΡΤ ως την αρχή ενός νέου κατήφορου.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, δεν είναι μόνη της τονίζοντας πως ακόμη και εκείνα τα κόμματα που της ασκούν κριτική για καθυστερήσεις και αναποτελεσματικότητα, για κακοδιαχείριση, στηρίζουν απόλυτα τις στρατηγικές της επιλογές που είναι επιλογές του ελληνικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα

με τον κ. Κουτσούμπα, η κριτική των άλλων κομμάτων και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση γίνεται από την ίδια αφετηρία. Όλοι μαζί, συνέχισε, παίζουν το παιχνίδι της παραπλάνησης του λαού, ότι μέσα από την όποια «ανάκαμψη» θα υπάρχει και γι αυτόν ένα ξεροκόμματο.

«Αν ο ένας συμπαθεί περισσότερο τη συνταγή του ΔΝΤ και ο άλλος της συνταγή της Ευρωζώνης, η ουσία για το λαό δεν αλλάζει. Και η ουσία είναι ότι με όποια συνταγή μαγειρευτεί και από όποια κυβέρνηση, όπως κι αν ονομαστεί– δεξιά, αριστερή, συνεργασίας, εθνικής σωτηρίας – όπως κι αν μαγειρευτεί η καπιταλιστική ανάκαμψη, όσο καρυκεύματα και να της βάλεις, πάλι για το λαό θα είναι δηλητήριο, θα είναι φαρμάκι», παρατήρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα