Κόντρα Άνιστον-Τζολί για το ποιά θα παντρευτεί πρώτη!

Από τότε που το ζευγάρι-όνειρο του Χόλυγουντ, Brad Pitt και Angelina Jolie, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παντρευτούν, η πρώην, Jennifer Aniston, έχει πατήσει, όπως αναφέρει η «Sun», γκάζι για να τους προσπεράσει.

Ο Pitt και η Aniston από καιρό δεν είναι μαζί, δηλ. από τότε

που ανάμεσά τους μπήκε η όμορφη Jolie. Αλλά όλα φαίνεται να κυλούσαν αρμονικά ανάμεσά τους, ώσπου η πρώτη έμαθε ότι οι άλλοι θέλουν να της κλέψουν τη δόξα.

Παρότι αρχικά η Aniston φάνηκε «κυρία» και δήλωσε πρόθυμη να παραστεί ακόμα και στον γάμο του πρώην της, αυτή η καλή θέληση είναι πιθανόν να εξαφανισθεί, αν αυτός τελεστεί κοντά στον δικό της με τον Justin Theroux. Κατά την εφημερίδα, αυτό θα αποτελεί αιτία πολέμου για την ηθοποιό με τις ελληνικές ρίζες, αφού ο ανταγωνισμός για την προσέλκυση των περισσότερων αστεριών του Χόλυγουντ θα είναι αδυσώπητος.

Για τον λόγο αυτό, η Aniston έχει επιταχύνει τις προετοιμασίες του γάμου και φέρεται μάλιστα να οδηγεί την σχετική κούρσα.

Θα πρέπει να βιαστεί όμως γιατί, σύμφωνα με την Sun, το ζεύγος των ανταγωνιστών σχεδιάζει να παντρευτεί τον Μάιο κιόλας στην Γαλλία, αμέσως μετά την λήξη του Φεστιβάλ των Καννών.

Να δούμε αν το ελληνικό δαιμόνιο θα τα καταφέρει και πάλι!

Keywords
Τυχαία Θέματα