Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Καλλιθέα εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τρόφιμα σε 200 οικογένειες ανασφάλιστων εμπόρων, θα διανέμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Αποστολή Αγάπης», το πέμπτο κατά σειρά Κοινωνικό Παντοπωλείο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που εγκαινίασε απόψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Καλλιθέα.

 Αυτό το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των ανασφάλιστων εμπόρων της πρωτεύουσας και των οικογενειών τους.

 Ο

Ιερώνυμος στην ομιλία του ευχήθηκε του χρόνου να μην έχουμε Κοινωνικά Παντοπωλεία, να μην υπάρχουν κέντρα ενίσχυσης των αναγκών των συνανθρώπων μας, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα και ο κόσμος δεν υποφέρει. «Αν αυτό όμως δεν συμβεί, πρόσθεσε, εδώ είμαστε να δίνουμε το παρών, να προσθέτουμε στο δυναμικό μας, νέες εστίες ανακούφισης, να καταλαγιάσουμε τον πόνο και τις δυσκολίες ανθρώπων που ήταν νοικοκύρηδες με οργάνωση και με μια περιουσία ένα μαγαζί, ένα κατάστημα, μια επιχείρηση, που αγωνίστηκαν χρόνια για να ορθοποδήσει και να επιτύχουν και έρχεται η κρίση να σβήσει και να γκρεμίσει όλα τους τα όνειρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοινωνικό Παντοπωλείο, Καλλιθέα, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος,koinoniko pantopoleio, kallithea, archiepiskopos ieronymos