Κιμούλης: Είναι φυσικό να χρωστάω…

Την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το… προδελτίο που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος επέλεξε ο Γιώργος Κιμούλης για μια ακόμη δημόσια “απολογία”, αναφορικά με την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τη Δικαιοσύνη, όταν λόγω χρεών του προς το δημόσιο εκδόθηκε ένταλμα εις βάρος του, συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, από τη στιγμή που τακτοποίησε τη σχετική εκκρεμότητά του.

“Υπάρχει

μια οφειλή στην Εφορία, την οποία προσπαθώ να διακανονίσω αυτή τη στιγμή. Προκειμένου να μην πάω φυλακή, δανείστηκα από επτά φίλους μου. Χρωστάω σε όλο τον κόσμο. Δεν πήγαινα στο θεάτρο, για να μην με δουν με χειροπέδες.

Δεν είμαι φοροφυγάς. Χρωστάω στο δημόσιο, όπως συμβαίνει με άλλα 2,5 εκατομμύρια Έλληνες. Κάνω δικές μου δουλειές από το 1986, και είναι φυσικό να χρωστάω κάποια χρήματα. Έχω καταστραφεί οικονομικά άλλες δυο φορές”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης, και συνέχισε: ”Κόβεις τιμολόγια και περιμένεις να πάρεις πίσω χρήματα, τα οποία όμως δεν έρχονται ποτέ”, επισημαίνοντας ότι το συσσωρευμένο χρέος του προς το δημόσιο προέκυψε λόγω οφειλών τρίτων προς εκείνον.

Keywords
Τυχαία Θέματα