Κεδίκογλου: Ο Τσουκαλάς καλύτερη διαφήμιση για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές

Για την πρώτη κατοικία, αλλά και για το 1 εκ. ευρώ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλά μίλησε ο Σίμος Κεδίκογλου στον ΑΝΤ-1.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε τη σταθερή απόφαση της κυβέρνησης να προστατευθεί η πρώτη κατοικία των ανέργων, των φτωχών και των μεσαίων νοικοκυριών

Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει σαφέστατη εικόνα του πόσο δοκιμάζονται οι πολίτες και αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχει μια σκληρή διαβούλευση με την τρόικα

τόσες εβδομάδες.

Αναφορικά με τον ενιαίο φόρο ακινήτων, επισήμανε ότι στο 75% των περιπτώσεων οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν λιγότερο, στο 20% θα πληρώσουν τα ίδια και στο 5% θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση, η οποία δεν θα ξεπερνά το 7,5%.

Όσον αφορά το θέμα του κου Τσουκαλά είπε ότι : “ο κ. Τσουκαλάς είναι η καλύτερη διαφήμιση της ιδιωτικής ασφάλισης” και πρόσθεσε ότι τέτοια ποσά δε μπορούν να δώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Παράλληλα πρόσθεσε ακόμη ότι “ερωτήματα γεννούν και οι βουλευτές που δηλώνουν άποροι. Πρέπει να μας απασχολεί και το πώς ήρθε κάποιος στην πολιτική. Το να μην ήσουν αυτοσυντήρητος τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργεί ερωτήματα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα