Κεδίκογλου: Εκτός πραγματικότητας ο Τσίπρας

Ο κυβερνητικής εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM αναφέρθηκε στη σκληρή διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλλες, ενώ υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει άγνοια επί των ευρωπαϊκών θεμάτων.

«Καταφέραμε μέσα από τη συρρικνωμένη πίτα να πάρουμε την μεγαλύτερη αύξηση

από όλα τα κράτη μέλη», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα κατάφερε να πάει από τα 11,5 δισ. ευρώ που ήταν η αρχική πρόταση της Κομισιόν στα 18,5 δισ. κάτι που μεταφράζεται όπως υπογράμμισε σε αύξηση της τάξης του 60%.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που χαρακτήρισε κομπάρσο τον Πρωθυπουργό σημείωσε ότι πρόκειται για «απρέπεια» και «χαιρεκακία» αφού ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υπογράμμισε, ξεκίνησε τις επικρίσεις από το μεσημέρι, προτού καν ληφθεί η τελική απόφαση.

«Αδυνατώ να καταλάβω τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ. Πως γίνεται να είσαι κομπάρσος και να πετυχαίνεις την μεγαλύτερη αύξηση; Γιατί μας έδωσαν τα χρήματα; Επειδή είμαστε ωραίοι; Επειδή είμαστε μάγκες;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την απεργία στα δημόσια ΜΜΕ την χαρακτήρισε μια «επαναστατική γυμναστική» άνευ λόγου, η οποία γίνεται εις βάρος των ίδιων των δημοσιογράφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα