Κεδίκογλου: Από την επίθεση τρομοκρατήθηκε η ανιψιά μου

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μίλησε για την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ από αγνώστους στο σπίτι του αδελφού του, και συνολικά για τα περιστατικά βίας με τα οποία… ξημερώνει καθημερινά η Αττική το τελευταίο χρονικό διάστημα.

“Χθες το βράδυ έγινε επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού μου, και τρομοκρατήθηκε η τρίχρονη ανιψιά μου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Μια είναι η βία, και πρέπει να εξοστρακιστεί από το σύνολο του

πολιτικού κόσμου. Πρέπει το σύνολο του πολιτικού κόσμου να καταδικάσει αυτούς που προκαλούν τη βία”, σημείωσε με έμφαση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Αργότερα, ο Σίμος Κεδίκογλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ”Στοχοποιώντας συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας.

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας.

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα