“Καυγάς” Αντωνίου – Σκανδαλίδη στο ΠΑΣΟΚ

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα πριν από τη συνδιάσκεψη για την «Ελιά».

Τόνια Αντωνίου και Κώστας Σκανδαλίδης είχαν έντονη αντιπαραθεση, λόγω της πρόσφατης διαπίστωση του Κώστα Σκανδαλιδη πως «το ΠΑΣΟΚ πέθανε»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υφίσταται

άλλη συρρίκνωση. Θα έπρεπε εδώ και καιρό να κάνουμε διεύρυνση κι εσύ Σκανδαλιδη είπες οτι πέθανε» είπε αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις με τους «58», η κα. Αντωνίου.

Η Τόνια Αντωνίου επίσης πρότεινε να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ο νυν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και επιτέθηκε στον Κώστα Σκανδαλίδη, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση του πρώην γραμματέα του κόμματος, πως «το ΠΑΣΟΚ πέθανε», ως απαράδεκτη.

Παράλληλα υποστήριξε ότι « καψαλίστηκε η Ελιά, δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κάνουμε στο ΣΕΦ. Τι θα συζητήσουμε εκεί», θέλοντας να δείξει ότι η κίνηση των «58» απέτυχε.

Ο πρώην υπουργός αντέδρασε έντονα και απάντησε στην κυρία Αντώνιου λέγοντας «δεν θα μου κάνεις εσύ συστάσεις».

Στον καβγά παρενέβη εμφανώς εκνευρισμένος ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας «αφού δεν μπορούμε να είμαστε εποικοδομητικοί, καλύτερα να διακόψουμε τη συνεδρίαση και να τα πούμε αύριο στο ΣΕΦ»

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχτηκε και τρία «πλήγματα» από γυναίκες. Οι κυρίες Μπατζελή, Καϊλή και Γκερέκου ανακοίνωσαν στον κύριο Βενιζέλο πως δεν θα είναι υποψήφιες για τις περιφερειακές εκλογές.

Έτσι στη Στερεά Ελλάδα υποψήφιος θα είναι ο κ. Νίκος Τσώνης, στην Κεντρική Μακεδονία η κυρία Νιόβη Παυλίδου και παραμένει το πρόβλημα στα Ιόνια νησιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα