Κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ

Η βασική επιδίωξη του μπασκετικού ΠΑΟΚ ήταν και παραμένει η οικονομική εξυγίανση της χιλιοταλαιπωρημένης ΚΑΕ. Το πλάνο που έχει καταρτιστεί από το καλοκαίρι του 2011 και άρχισε να υλοποιείται ουσιαστικά από τα μέσα της περσινής αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο δρόμος που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν οι ιθύνοντες

της ομάδας είναι κακοτράχαλος και απαιτούνται επιδέξιο χειρισμοί ώστε η προσπάθεια να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Πότε θα συμβεί αυτό;

Σύμφωνα με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις συζητήσεις με τους πιστωτές για αλλαγή των διακανονισμών με την αναγκαία σε αυτές τις περιπτώσεις επιμήκυνση θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Σχετικά μικρό διάστημα αν λάβουμε υπόψη μας το πόσο γρήγορα τρέχει ο χρόνος.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως στο τιμόνι της ομάδας βρίσκονται άνθρωποι που την πονάνε (Μπάνε Πρέλιεβιτς), δεν παρασύρονται από ένα ατυχές αποτέλεσμα, αλλά ούτε ενθουσιάζονται από έναν αγωνιστικό θρίαμβο. Στόχος τους είναι να βγουν από το τούνελ και κάπου μακριά φαίνεται αχνό το φως.

Και φυσικά ο Δικέφαλος έχει την τύχη να καθοδηγείται προπονητικά από τον εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται και που πατάει. «Εμείς έχουμε ως στόχο να εξυγιάνουμε την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε και έτσι θα συνεχίσουμε» απάντησε ο πολύπειρος τεχνικός σε ερώτηση, μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, για το αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη ξένου παίκτη. Είναι προφανές πως κάτι αλλάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα