Καρχιμάκης: Να προσέχουν οι βιαστικοί νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι πολλές φορές στο παρελθόν κάποιοι υποστήριζαν ότι το κόμμα έχει κλείσει τον κύκλο του, αλλά είχαν διαψευστεί.

«Να προσέχουν οι βιαστικοί νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ και της ιστορίας του γιατί θα μείνουν με το φτυάρι στο χέρι», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ υπερασπίστηκε

τον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει «επιστρέψει την χειροβομβίδα» στον Κώστα Καραμανλή και να έχει προκηρύξει εκλογές, αλλά «επέλεξε τον δύσκολο δρόμο και δεν το έκανε γιατί «τα θραύσματα» θα χτυπούσαν όχι τους μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας, αλλά τους απλούς πολίτες».

Παράλληλα ο κ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ενώ ουσιαστικά άφησε αιχμές και για τον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που είχαν επιδοθεί σε «κρεσέντο λάσπης», κατά του πρώην πρωθυπουργού τώρα εφαρμόζουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Από την κριτική του κ. Καρχιμάκη δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ανευθυνότητα όσων υπόσχονταν την κατάργηση του Μνημονίου. Τέλος χαρακτήρισε το συνέδριο ως ευκαιρία ανασυγκρότησης του κόμματος, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει με νόημα ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε και δεν υπάρχει για να είναι ούτε ο αριστερός ψάλτης του Σαμαρά, ούτε ο δεξιός ψάλτης του ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα