Και ο Αλέξης (Τσίπρας)… κύριε (Πάγκαλε); Τι είναι;

Το “BHmagazino” επέλεξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για να καταθέσει τις απόψεις του αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα όπως διαμορφώνεται, με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στο στόχαστρο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, για τις πρόσφατες επισκέψεις του στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και συνολικά για

τη στρατηγική την οποία ακολουθεί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

“Είναι εντελώς ημιμαθής και αγράμματος. Είναι προφανές ότι δεν ξέρει στοιχειώδη πράγματα. Μένει σε ένα επίπεδο ευφυολογημάτων και πρώτων σελίδων εφημερίδων. Είναι καθαρά επικοινωνιακό φαινόμενο. Σαν τον κ. Κωστόπουλο, σαν αυτούς που χορεύουν στο Dancing with the stars, σαν τους διάφορους ηθοποιούς των σίριαλ.

Έκανε μία προσπάθεια κακότεχνη και αναξιοπρεπή, κατά την άποψή μου, να γίνει αποδεκτός από τους εξωτερικούς “αφέντες”, τους οποίους τόσα χρόνια κακολογούσε, ύβριζε και απειλούσε και πιστεύω ότι έχουμε φτάσει πλέον στα όρια της ανόδου του”, καταλήγει το… ρεσιτάλ του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ μιλάει και πάλι θετικά για την κυβέρνηση Σαμαρά και την προσπάθεια που κάνει για να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση, ενώ για το Κίνημα διαπιστώνει για άλλη μια φορά ότι έχει κλείσει τον ιστορικό κύκλο του, προσθέτει ωστόσο ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει να το εγκαταλείψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα