Η Κοππά για το ΠΑΣΟΚ και το… τσεκούρι του Βορίδη

Μια φωτογραφία που… στοιχειώνει μέχρι και σήμερα τον Μάκη Βορίδη, καθώς τον εμφανίζει στα χρόνια της νιότης του να κρατάει τσεκούρι, θυμήθηκε η Μαριλένα Κοππά, στο πλαίσιο της κριτικής της για τη συμπόρευση του σημερινού ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο της κυβέρνησης Σαμαρά.

Η ευρωβουλευτής,

που είναι και πάλι υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, μίλησε στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της, με την εκεί παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, και όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργόις και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να προκαλούν συζητήσεις.

Η Μαριλένα Κοππά κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να κοιταχθεί στον καθρέπτη, αναφερόμενη στη συγκατοίκησή του με τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση του τόπου.

“Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στον διάλογο για την σοσιαλδημοκρατία, και το ΠΑΣΟΚ αν πάψει να είναι το δεκανίκι της ΝΔ των Μπαλτάκων”, σημείωσε με νόημα, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη συγκατοίκηση με τον Μάκη Βορίδη, που “κάποτε κρατούσε τσεκούρι”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Μαριλένα Κοππά.

Keywords
Τυχαία Θέματα