Η κοινωνία της Κοζάνης διχάστηκε

Διχάζει τη κοινή γνώμη το περιστατικό της Κοζάνης και βάζει τους γονείς να αναρωτιούνται για το αν τα παιδιά τους είναι πλέον ασφαλή στο σχολείο.

Άφησε άφωνους τους μαθητές και τους καθηγητές ένα λύκειο της Κοζάνης, όταν είδαν ξαφνικά τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν δυο από μαθητές τους και να βρίσκουν πάνω τους συνολικά 132 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δύο μαθητές είναι ενήλικοι ,ο ένας 21χρονος Έλληνας

και ο άλλος 20χρονος ρωσικής υπηκοότητας.

Η σύλληψή τους όμως ήταν αυτή που ξεδίπλωσε το κουβάρι και οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών το οποίο εισήγαγε από την Αλβανία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και τις διακινούσε σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Αρχηγός τη σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός και συνεργοί του η 23χρονη ομοεθνής σύντροφός του, καθώς και ένας 23χρονος συμπατριώτης τους αλλά και ένας 20χρονος Αλγερινός.

Στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής βρέθηκαν συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους δέκα κιλών και 38 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο κοντόκανο όπλο, 21 φυσίγγια, 13 άδειες συσκευασίες καπνού, ένα μαχαίρι και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα