Η ΕΥΔΑΠ κοντά στους μαθητές… από το πρώτο κουδούνι

Η σχέση της ΕΥΔΑΠ με την ελληνική κοινωνία είναι διαχρονικά σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που άντεξε και διατηρήθηκε μέχρι τις μέρες μας, και λόγω της υιοθέτησης και προώθησης στοχευμένων δράσεων, που οι τοπικές κοινωνίες και οι πολίτες μπορούσαν να δουν και να κατανοήσουν στην καθημερινότητά τους.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς λοιπόν δεν θα μπορούσε, στο παραπάνω πλαίσιο, να περάσει… απαρατήτητη από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ,

που προχώρησε στην παροχή γραφικής υλικής και σχολικού σακιδίου σε 460 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων σε σχολεία των δήμων Περάματος και Νικαίας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Νικαίας, που εκ φύσεως βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία και τους πολίτες που δοκιμάζονται στο περιθώριο μιας βαθιάς, σύνθετης και πολυεπίπεδης κρίσης.

Στον αγιασμό που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο, ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικοοικονομικών Υπηρεσιών, Γιώργιος Χαβάκης, εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ, τόνισε μεταξύ άλλων: “Η ΕΥΔΑΠ, ως εταιρεία με κοινωνικό πρόσωπο, είναι πάντα αρωγός στη νέα γενιά και στις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που υφίσταται η χώρα μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα