Η ερώτηση του… αιώνα από τη Μπάρμπαρα Γουόλτερς: “Μήπως είστε πολύ χοντρός για Πρόεδρος;” (video)

Όσοι ξέρουν ή έχουν παρακολουθήσει προσεκτικά τη διαδρομή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς στη δημοσιογραφία και την αμερικανική τηλεόραση, δεν εξεπλάγησαν. Η κορυφαία δημοσιογράφος του ABC, στην οποία έδωσε προχθές ο Μπαράκ Ομπάμα τη συνέντευξη μέσω της οποίας ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την αντιπολίτευση της Συρίας, πήρε αυτή τη φορά συνέντευξη από τον Κρις Κρίστι.

Τον… ευτραφή Ρεπουμπλικανό Κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ, που θεωρείται αρκετά δημοφιλής

ακόμη και για να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα του κόμματός του, στις εκλογές του 2016. Τον άνθρωπο που “πλήγωσε” τον Μιτ Ρόμνεϊ στην πιο κρίσιμη στροφή της προεκλογικής εκστρατείας για την αναμέτρηση της 6ης Νοεμβρίου, όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη διαχείριση της κρίσης του τυφώνα Sandy από τον Λευκό Οίκο. Κάποιοι μάλιστα, θεωρούν μέχρι και σήμερα ότι εκείνη η στάση του Κρις Κρίστι ενδεχομένως να ήταν και το… κερασάκι στην τούρτα, που έκρινε τις εκλογές υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα.

Στη συνέντευξή των δυο λοιπόν, η Μπάρμπαρα Γουόλτερς δεν δίστασε να κάνει την ερώτηση του… αιώνα: “Μήπως είστε πολύ χοντρός για να γίνετε Πρόεδρος;”, είπε απευθυνόμενη στον Κρις Κρίστι, και αφού πρώτα σημείωσε ότι αισθάνεται εξαιρετικά άβολα που είναι υποχρεωμένη να του κάνει μια τέτοια ερώτηση.

“Αν με ρωτάτε γιατί είμαι υπέρβαρος, θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω. Αν το γνώριζα, φαντάζεστε ότι θα το είχα διορθώσει. Θεωρώ γελοίο το να με κρίνει κάποιος βάσει αυτού του δεδομένου. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει αρκετά καλή δουλειά, ο κόσμος μπορεί να με αξιολογήσει και να αποφασίσει αν κάνω για Πρόεδρος”, απάντησε ο Κρις Κρίστι.

Keywords
Τυχαία Θέματα