Η… απόλυτη σιωπή για Αλαφούζο και Φερέιρα

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς στον Παναθηναϊκό που να μην έχει εκφραστεί αρνητικά για τον Ζεσουάλντο Φερεϊρα, αλλά και για τους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου στην προεδρία της ΠΑΕ. Σχεδόν. Γιατί από τους πρώην μεγαλομετόχους, εκείνους που δυνητικά θα μπορούσαν να βάλουν χρήματα στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στους «πράσινους», κανείς δεν λέει το παραμικρό. Η απάντηση είναι απλή.

 Όταν θα κάνουν το… λάθος να εκφέρουν άποψη, αμέσως θα τους ζητηθεί να βάλουν κι αυτοί… πλάτη στην προσπάθεια που γίνεται και να μπορέσει

η ομάδα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό φυσικά μεταφράζεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ… πεταμένα στο πηγάδι, γιατί ουδέποτε θα τα πάρουν πίσω. Γι’ αυτό λοιπόν και κανείς από τους Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλο, Πολέμη, Πατέρα και λοιπούς δεν βγάζει άχνα!

 Ούτε καν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος πάει στο γήπεδο… απολαμβάνει τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι «πράσινοι» και περιμένει τους οργανωμένους να κάνουν νέα πορεία στο σπίτι του ζητώντας του συγνώμη και επιστροφή!

Keywords
Τυχαία Θέματα